3 parfumuri de la AromeOnline.eu care mi-au atras atentia

Imi place sa cumpar parfumuri dama si ma bucur de fiecare data cand gasesc un site de parfumuri online care sa imi placa si care sa aiba parfumuri la preturi accesibile.

Urmatorul site de pe care vreau sa cumpar parfumuri dama este AromeOnline.eu. Am accesat acest site la indrumarea prietenei mele care mirosea incredibil de bine zilele trecute. Mi-a zis ca si-a cumparat parfumul de la AromeOnline.eu, impreuna cu alte 2 parfumuri care miros incredibil de bine. Mi-a starnit interesul si am intrat si eu pe site pentru a vedea ce produse sunt disponibile. Am fost surprinsa placut de gama de produse foarte vasta, de preturile mici si de faptul ca am gasit o multime de parfumuri de la branduri de renume: Antonio Banderas, Armani, Bvlgari, Calvin Klein, Carolina Herrera, Chanel, Christian Dior, Christina Aguilera, Diesel, Dolce&Gabbana, Gucci, Guess, Hugo Boss, Lacoste, Lady Gaga, Paco Rabanne, Rihanna, Versace, etc. Intra pe site si alege parfumul care ti se potriveste cel mai bine.

Uitandu-ma pe site am gasit cateva parfumuri care mi-au starnit interesul. Iata care sunt acestea:

  • Blue Seduction – Antonio Banderas

Caut de mult acest parfum, insa nu am gasit niciodata un pret pe care sa mi-l permit. Acum insa, pe AromeOnline.eu costa doar 95 lei, deoarece are o reducere de 44%. Prima data am mirosit acest parfum intr-un magazin dintr-un centru comercial. Mi-a placut foarte mult. Are arome proaspete, acvatice, cu sucuri de fructe si violete. Are un miros superb, din punctul meu de vedere.

  • Si – Giorgio Armani

Am mai avut acest parfum si mi s-a parut a fi unul dintre cele mai frumos mirositoare parfumuri. In compozitia lui regasim: bergamot din Sicilia, mandarine, ulei de coacaze, trandafiri de mai, neroli, iasomie din Egipt, etc. Acestea fiind zise, mirosul minunat este explicabil.

  • Goldea – Bvlgari

Nu stiu cum miroase acest parfum, dar pur si simplu ma atrage. Simt ca e ceva ce se merita sa cumpar. Este un parfum lansat acum aproximativ un an si are un continut oriental-floral. Sunt convinsa de faptul ca o sa-mi placa, fapt pentru care il voi comanda de la AromeOnline.eu, impreuna cu celelalte doua parfumuri aminite mai sus.

Intra si tu pe site pentru a vedea parfumurile disponibile si pentru a alege produsele care iti plac, produsele pe care le vrei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *