Bucura-te de sezonul de iarna fara grija siluetei!

Indiferent de sezon sau de clasa sociala, fiecare femeie isi doreste sa posede un trup de zeita! Admiram cu sete actritele care interpreteaza rolurile de zeite din Grecia Antica sau din Egipt, intrebandu-ne, inevitabil, oare ce face pentru a isi mentine acea silueta demna de invidiat. Si acelea sunt momentele in care ne juram solemn ca de a doua zi ne vom pune si noi pe treaba si vom ‘’lucra’’ din rasputeri ca sa obtinem si noi acea silueta, de vis.

Nu lasa sarbatorile de iarna sa te faca sa cazi in pacat

Ma refer aici, bineinteles, la ispitele culinare care apar la tot pasul. Poate ca simpla cadere in ispita ne-ar afecta imaginea, iar la finalul sarbatorilor de iarna tragem o linie si observam ca perechea favorita de jeansi nu ne mai cuprind sau rochia preferata nu mai vrea sa se inchida nici daca o rogi.

Din fericire, solutia salvatoare vine din partea celor de la Bodyfit by Mirrors Beauty Salon, care ne pune la dispozitie o noua generatie de antrenament EMS tip X-Body, complet wireless, cu rezultate vizibile dupa doar cateva sedinte.

Pasul catre frumusete si sanatate este mult mai mic decat crezi, iar totul tine doar de vointa ta, dar si de un click distanta. Mirrors iti pune la dispozitie antrenamentele prin electrostimulare musculara cu tehnologia JustFit, noua generatie de aparate tip XBody.

Daca nu iti place sa faci exercitii fizice mai complexe , poti petrece doar 20-30 de minute pe bicicleta sau pe banda, in ritmul tau, sub supravegherea unui antrenor calificat si in acelasi timp muschii tai se vor antrena datorita tehnologiei de electrostimulare musculara.

Investitia in sanatate este prioritara

Chiar daca nu esti pasionat/a in ceea ce priveste conditia ta fizica, trebuie sa fii constient/a ca sanatatea vine din interior, iar corpul tau este un templu, ce trebuie tratat ca atare. Asadar, nu iti fie frica sa investesti in sanatatea ta, deoarece – in ciuda lucrurilor spuse – conditia fizica nu este doar un moft, ci este o necesitate.

Asadar, iti poti achizitiona abonamente JustFit – pachete intense de remodelare si tonifiere care combina metode rapide si eficiente pentru ca tu sa arati mereu bine, iar preturile sunt, in functie de numarul sedintelor, urmatoarele:

  • 1 sedinta de 20 de minute -50 lei
  • 3 sedinte de 20 de minute – 129 lei
  • 6 sedinte de 20 de minute – 250 lei
  • 8 sedinte de 20 de minute – 325 lei
  • 10 sedinte de 20 de minute – 400 lei

Beneficii numeroase la Mirrors Beauty Salon

Cu toate aceste servicii, dar si cu sfaturi si indrumari, va asteapta Dr. Cristina Bejan la Mirrors Beauty Salon – medicina corporala si faciala Bucuresti. Dr. Cristina Bejan este medic primar in chirurgie plastica, microreconstructiva si estetica si are o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu.

Salonul Mirrors reprezinta un concept nou, menit a servi atat frumusetea cat si sanatatea. Il puteti gasi in Bucuresti, pe Bd. Carol nr. 68, et. 2, interfon 03.

Acum tehnologia si stiinta chiar ne sunt mai accesibile ca niciodata, asa ca de ce sa nu investim in frumusetea si in sanatatea noastra? Silueta ar trebui sa fie ultima dintre grijile noastre, de sarbatori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *