Cum trebuie sa fie mapa de prezentare pentru a convinge

Cand vrei sa te intalnesti cu un client important sau cand vrei sa participi la diverse conferinte/simpozioane/targuri, etc., ai nevoie de mape de prezentare.

Mapa de prezentare este extrem de importanta, deoarece ea le va crea celor interesati o prima impresie.

Daca vrei ca prima impresie sa fie una buna, iata ce trebuie sa ai in vedere:

  • Alege sa personalizezi mapele cu datele companiei si imagini sugestive. Nu alege un dosar clasic in care sa introduci tot felul de hartii cu informatii, ci pentru un impact mai mare fa totul personalizat.
  • Opteaza pentru mape de prezentare cu buzunare pentru cartile de vizita si foloseste intotdeauna respectivele buzunare. Astfel vei tine mai usor legatura cu persoanele interesate de ce anume ai tu de oferit.
  • Mapa trebuie sa contina informatii foarte corecte si foarte bine structurate. Cei interesati trebuie sa gaseasca in mapa respectiva toate informatiile despre compania ta. In pliante/flayere/reviste sau in ce materiale mai introduci in mape, nu trebuie sa existe greseli. Asigura-te de faptul ca materialele sunt realizate la cele mai inalte standarde si de faptul ca din ele nu lipsesc informatiile pe care vrei sa le transmiti.
  • Mapele de prezentare sunt cartea de vizita a companiei, fapt pentru care ele trebuie sa arate foarte bine. Alege sa-ti impresionezi viitorii clienti cu mape de prezentare fabricate din materiale de calitate si realizate in cel mai bun mod.

Daca vrei mape de prezentare de calitate, intra pe Agrafa.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *