Vreau sa inchiriez o masina. Ce sa am in vedere?

Acum cateva luni am fost interesat de servicii de inchirieri auto Bucuresti deoarece am venit in tara fara masina mea personala. Totul a fost foarte simplu datorita faptului ca am gasit o firma de inchirieri auto serioasa – Rent a Car Otopeni. Cei de aici mi-au adus o masina direct la aeroport, am mers cu ea o saptamana prin toata tara, mi-am rezolvat problemele, am returnat-o si totul a fost o experienta foarte placuta. Insa, am avut si experiente neplacute cu alte firme, fapt pentru care acum le evit.

Din punctul meu de vedere, atunci cand vrei sa inchiriezi o masina trebuie sa alegi cu foarte mare grija firma. Cea mai mare greseala pe care ai putea-o face e sa alegi strict dupa pret. Tine cont de pret, dar nu doar de pret. Cauta in primul rand seriozitate, profesionalism si respect. Astfel vei avea o experienta placuta.

Cand optezi pentru o anumita firma, inainte de a o contacta intereseaza-te cum anume a procedat cu vechii clienti. Vei afla daca ceva nu e in regula, deoarece vestile rele circula foarte rapid.

Dupa ce ai ales firma, alege masina potrivita pentru tine. Pentru unii conteaza modelul, pentru altii nu. Depinde de impresia pe care vrei sa o lasi in locurile in care mergi cu masina, de nevoile pe care le ai, de bugetul de care dispui.

Dupa ce te hotarasti, ia legatura cu cei din spatele site-ului si vezi cum poti rezerva masina dorita, vezi daca e nevoie de un avans sau alte detalii importante.

Cand primesti masina, inainte de a semna contractul citeste totul foarte bine. Citeste cu atentie contractul si daca ceva nu ti se pare in regula cere lamuriri. Semneaza contractul doar cand esti sigur/a in proportie de 100% ca ai inteles.

Masina pe care o inchiriezi condu-o cu girja. Poarta-te cu ea ca si cum ar fi a ta. Asa e normal, asa e omeneste. Da dovada de persoana civilizata. Returneaz-o curata, in buna stare de functionare si cu plinul facut cu un combustibil de calitate, asa cum ai primit-o.

Daca esti in cautarea unei firme de inchirieri auto serioase – Rent-a-Car-Otopeni.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *