Eficienta managerului depinde si de aspectul biroului sau

Managementul reprezinta in momentul de fata unul dintre cele mai importante domenii de activitate deoarece prin intermediul acestuia se conduc toate celelalte domenii de activitate. Din acest motiv este foarte important ca in cadrul acestuia sa se regaseasca oameni foarte bine pregatiti atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Mediul in care lucreaza cei din domeniul managementului si nu numai din acest domeniu de activitate influenteaza intr-o mare masura eficienta acestora. Avand in vedere acest lucru precum si importanta managerilor pentru buna dezvoltare a economiei in care traim recomand ca acestia sa isi desfasoare activitatea intr-o incapere a carui mobilier birou sa fie cat mai prietenos. Ce inseamna acest lucru? In mare parte raspunsul la aceasta intrebare depinde de la manager la manager insa anumite principii nu trebuie evitate in momentul in care se decoreaza incaperea cu mobilier birouri. Dintre acestea din punctul meu de vedere cele mai importante criterii sunt urmatoarele:

  • Avand in vedere ca un manager petrece multe ore in cadrul biroului mobilierul acestuia trebuie sa fie de ce-a mai buna calitate chiar daca acest lucru inseamna achizitionarea unor piese de mobilier scumpe. Pentru ca acesta sa se poata concentra pe durata orelor petrecute in cadrul biroului nici macar o secunda acesta nu trebuie sa se simta incomodat in vre-un fel de mobilierul din birou.
  • Pozitionarea biroului reprezinta un alt aspect foarte important pentru eficienta unui manager. Ce relevanta are acest aspect? Avand in vedere ca acesta trebuie sa fie concentrat pe toata durata orelor pe care acesta le petrece la birou nu trebuie sa fie corupt de lucrurile care se regasesc in jurul lui. Din acest motiv biroul se pozitioneaza in asa fel incat managerul sa stea cu spatele la fereastra si cu fata spre usa. De asemenea tv-ul din punctul meu de vedere nu are ce cauta intr-un birou de manager chiar daca aceasta practica este destul de intalnita.
  • Nu in ultimul rand personalizarea biroului reprezinta o alta modalitate prin care poate fi crescuta eficienta unui manager. Asa cum scriam la inceputul acestui articol mediul influenteaza intr-un procent destul de semnificativ eficienta celor care lucreaza. Pentru ca aceasta influenta sa fie in sens pozitiv mediul in care se lucreaza trebuie sa fie cat mai prietenos din punct de vedere estetic si cat mai relaxant lucruri care in exemplul de fata se realizeaza prin personalizarea biroului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *