Mobila la comanda – avantaje si dezavantaje

Mi-am mobilat noua locuinta in acelasi timp cu o prietena. Fiecare a ales ce i-a placut si ce a considerat util pentru propriul apartament. Cea mai mare diferenta dintre noi a fost faptul ca eu am optat pentru mobila la comanda, iar ea a cumparat mobila gata facuta.

Cred ca ambele am avut atat avantaje, cat si dezavantaje. Eu insa cred ca am avut mai multe avantaje, deoarece sunt cu adevarat multumita de ceea ce a iesit la final. Ea insa mi-a zis ca mai sunt lucruri pe care vrea sa le schimbe.
In privinta avantajelor pe care le-am avut optand pentru mobila la comanda, un prim avantaj a fost faptul ca am putut alege exact ceea ce imi place. Am ales designul, culoarea, accesoriile, absolut tot. La final mobila a aratat exact asa cum am dorit si s-a potrivit perfect fiecare piesa de mobilier in fiecare spatiu. Prietena mea in schimb a trebuit sa modifice putin anumite piese de mobilier.

Un alt avantaj e faptul ca pretul este unul convenabil. Acum, nu e la fel in toate cazurile, insa, in cazul meu am iesit mult mai bine din punct de vedere financiar. In privinta pretului depinde mult de cerintele pe care le are fiecare persoana in parte. Nu poti sa te astepti sa comanzi mobilier din lemn masiv si sa platesti mai putin decat cineva care a cumparat mobilier din PAL.

Precizia cu care este realizata mobila la comanda este un alt mare avantaj. Cand optezi pentru mobila la comanda stii sigur ca patul va veni perfect in coltul dormitorului, ca dulapul va fi suficient de inalt sau ca masa din bucatarie va fi suficient de inalta.
In privinta dezavantajelor, cel mai important e faptul ca dureaza putin mai mult. In magazine mergi, cumperi si pleci cu mobila. Cand e vorba de mobila la comanda, poate dura putin mai mult. Depinde de comenzile pe care le are in lucru firma la care apelezi.

Mai sunt si alte dezavantaje, cum ar fi ca la final sa nu fie exact ce ai comandat. Insa, acest dezavantaj dispare daca alegi o firma de mobila la comanda serioasa.
Daca si tu vrei mobila la comanda sau chiar mobila gata facuta, intra pe MobiliCasa.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *