Accesorii de calitate pentru un machiaj de calitate

Produse de makeup de calitate, fara accesorii de calitate este ca “fenomenul formelor fara fond” de care amintea Titu Maiorescu. Daca in viziunea sa nu se putea pune la punct invatamantul universitar inaintea celui gimnazial sau nu se putea vorbi de infiintarea unei pinacoteci, in lipsa scolii de pictura romanesti, sa aplici fardul sau machiajul cu degetul sau discheta este de neacceptat. Nici creionul de ochi nu se ascute cu cutitul.
Nevoia de accesorii makeup este acuta atat din punct de vedere igienic (degetul plin de microbi ii intinde pe fata simultan cu fondul de ten, apoi intra in piele), cat si din punctul de vedere al obtinerii unui machiaj uniform.
Iata accesoriile de top oferite de Cailyn.ro:

Top 3 popularitate:
Liderul clasamentului este PRO MAKEUP PALETTE, un set util cu ajutorul caruia se obtin culori personalizate, fara a contamina produsele sau amesteca nuantele. El este alcatuit dintr-o spatula de metal cu doua capete si o paleta de amestecare a culorilor. Dupa fiecare utilizare, setul se spala si se dezinfecteaza.
Locul second este ocupat de ascutitoarea de creion Cailyn, care asigura un varf curat si subtire al creioanelor de ochi sau de buze. Lamele din otel inoxidabil realizeaza varful perfect al creioanelor menite sa contureze ochii sau buzele.
Pe locul al treilea in topul popularitatii este tusul CAILYN Fix It Clear, folosit ca baza pentru scipiciul aplicat pe pleoape.

Clasamentul noutatilor in materie de accesorii arata in acest mod:
1) Demachiant ruj mat. Produsul curata total si in mod delicat cel mai incapatanat ruj de pe buze. Nu este nevoie ca acestea sa fie agresate prin stergeri apasate sau aplicarea unor produse nocive, uleiul de lavanda din componenta produsului dizolva substantele chimice din formula rujurilor, avand si rolul de a hidrata si calma buzele foarte sensibile.
2) Demachiant ochi si buze este eficient din multe motive. Primul ar fi utilizarea duala pentru regiunea ochilor si a buzelor, celalalt efectele multiple asupra acestor regiuni sensibile: stergerea machiajului, revitalizarea pielii, hidratarea acesteia, calmarea.
3) Geanta machiaj profesionala are compartimente detasabile si asigura organizarea eficienta a procesului de machiaj si gruparea produselor de machiaj in functie de utilitatea fiecaruia. Acesta este recomandata si in calatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *