Despre concedii si vise implinite

Uneori timpul se masoara in pasi si in prieteni. Se masoara in trairi si in ganduri colorate, in bilete de calatorie si in planuri. Fiecare moment aduce o noua sclipire sau o noua tristete. In viata lucrurile sunt fix asa cum ti le aranjezi, asa cum vrei sa fie. Poti sa razi ori poti sa plangi, poti plonja de la inaltime cu parasuta sau fara vreo plasa de siguranta.

In vacante, sunt oameni care prefera adrenalina si sunt altii care se indreapta catre plimbari calme, fara sa isi puna vreun moment in pericol vreun fir de par. Fiecare isi gaseste fericirea sau implinirea in altceva. Suntem diferiti. Si totusi, cat de deosebiti am fi unii de altii, uneori, avem nevoie de un troller cabina.

Calatoreste in mare stil cu trollere cabina de la Valigeria. Acestea sunt de o calitate de exceptie si in plus au un design de lux, elegant. Poti alege din nenumarate modele de la diferite branduri internationale, cum ar fi Roncato, Bric’s, Old Angler si multe altele. Pe langa design-ul elegant si practic poti alege un model de troller care are si cifru, ceea ce inseamna ca lucrurile pe care le ai, raman in siguranta pe perioada calatoriei.

Alege de la magazinul online Valigeria un accesoriu elegant si practic pentru calatoriile tale! Dincolo de trollere sau calatorii, daca stau sa ma gandesc, sigur gasesc totusi si alte elemente pe care tu sau eu le avem in comun cu oameni fata de care aparent nu gasim vreo afinitate. Si apropos de asta, crezi ca vecinul tau simte acelasi lucru daca vedeti alaturi rasaritul la Sulina sau daca va plimbati impreuna cu elefantii in India? Unde incep preferintele si cand anume se termina nevoile? Cine le determina si care este scopul unei calatorii in afara de relaxare? Care este tema principala care ne lumineaza dimineata atunci cand ne trezim si alergam la masina de cafea? Care sunt pasii catre o relatie fericita? Si care sunt visele care te anima in momentul in care te indragostesti? De un om, de o calatorie, de o idee?

Si unde ai spus ca iti petreci concediul de vara? Mai ai timp sa te gandesti la toate acestea. Un lucru este cert, stii de unde poti achizitiona trollerul potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *