Creionul pe baza de gel Icone Gel Lipliner

Un machiaj corespunzator a buzelor poate scoate din anonimat chiar si cea mai banala femeie. Buzele pot spune foarte mult despre o femeie, iar cand acestea sunt corespunzator machiate confera un plus de senzualitate si frumusete. Pentru a va pune in evidenta frumusetea buzelor este recomandat sa folositi, inainte de aplicarea rujului, un creion de buze waterproof, care va modela conturul acestora si va da o senzatie de un plus de volum si voluptate a acestora.

Creionul de buze Icone Gel Lipliner de la cailyn.ro este disponibil in mai multe nuante, astfel incat sa se potriveasca cu orice tip sau culoare de ruj preferati. Formula sa inovatoare, pe baza de gel, ii confera o textura cremoasa si fina. Datorita acestor proprietati creionul pe baza de gel Icone Gel Lipliner este foarte usor de aplicat, fara a trebui sa aplicati presiune asupra conturului buzelor. Creionul Icone Gel Lipliner este rezistent la apa, nu curge, nu lasa pete si nu se intinde inestetic.

Indiferent de nuanta de creion pe care o preferati, trebuie sa stiti ca acesta vine insotit de un suport special, Stand Pro Sharpener, cu dubla functie: de ascutitoare si de sustinere a acestuia.
Pentru a crea conturul perfect al buzelor si chiar pentru a remodela forma acestora folositi creionul Icone Gel Lipliner pornind din partea superioara mediana a buzelor, de la asa numitul “Arc al lui Cupidon”.

Trasati incet conturul dorit de-a lungul intregii buze superioare. Daca doriti sa obtineti un plus de volum puteti sa depasiti conturul anatomic al gurii dumneavoastra. Daca din contra, doriti sa micsorati vizual volumul buzelor, puteti folosi creionul Icone Gel Lipliner pentru a trasa un nou contur, mai mic, pe interiorul buzelor. Folosind ascutitoare suport care insoteste creionul va veti asigura ca veti avea mereu varful perfect pentru a desena cel mai frumos contur. In plus, creionul Icone Gel Lipliner poate fi folosit si in loc de creion dermatograf, in cazul in care preferati sa realizati un machiaj al ochilor in aceeasi nuanta cu cel al buzelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *