Produse apicole naturiste benefice sanatatii

Produsele apicole au rolul de a intari organismul si de a fortifica sistemul imunitar. Pastura, mierea de albine, laptisorul de matca, polenul crud si biscuitii digestivi sunt produse apicole si produse ce au in compozitie miere.

Un bun tract digestiv

Pastura este un bun ajuvant in detoxifierea organismului. Polenul fermentat in conditii naturale in stup repezinta pastura. Albinele adauga substante hranitoare peste pastura creand un produs miraculos care protejeaza organismul uman. Pastura este un remediu natural recomandat in cazul persoanelor cu probleme de colesterol marit. Medicii o recomanda in cazul afectiunilor hepatice, problemelor tubului digestiv si anemiei. Pastura poate fi administrata atat copiilor cat si adultilor. Acest produs nu doar ca trateaza anumite afectiuni dar este recomandat si pentru consumul preventiv al acestor afectiuni. O cantitate mica de produs, o lingurita pentru copii si o lingura pentru adulti, administrata in fiecare zi, va proteja organismul si il va fortifica.

Laptisorul de matca – un medicament natural

Laptisorul de matca este hrana esentiala a lavelor si reginei. Acesta are in compozitie o serie de vitamine, acizii grasi, fier, zinc si mangan. Capsulele antibiotice existente in farmacii sunt foarte puternice si nu sunt tolerate de toti pacientii, in plus pot avea efecte adverse nedorite. Laptisorul de matca este un antibiotic natural care ajuta organismul in lupta contra racelii. Este recomandat si in cazul lipsei poftei de mancare si a depresiilor. Pacientii suferinzi de diabet zaharat, boli pulmonare, afectiuni aeriene superioare, poliartrita reumatoida, il pot consuma, efectele sale fiind imediate si puternice.

Mierea de albine – aliment si medicament

Mierea este un aliment gros si dulce pe care il putem consuma ca atare pe paine sau il folosim pentru indulcirea ceaiului sau cafelei, ori la prepararea prajiturilor. Aurul natural produs de albine, mierea ajuta si grabeste vindecarea plagilor. Mierea ucide microbii si hraneste pielea. Mierea de albine este o importanta sursa de energie.Consumul de miere revitalizeaza organismul. Mierea de albine contribuie la stimularea sistemului imunitar. Alergiile de sezon pot fi evitate gratie consumului de miere de albine.

Polenul crud – supliment alimentar

Importanta sursa de proteina vegetala, polenul crud este rapid absorbit de organism. O sursa bogata de seleniu, acesta regleaza functiile digestive, contribuind la refacerea florei intestinale. De asemenea este un puternic energizant, remineralizant si vitaminizant. Polenul crud este un aliment echilibrant pentru organismul uman. Contine vitamine si minerale prezente la nivelul organismului nostru care sunt vitale pentru sanatate.

Biscuitii digestivi – o gustare sanatoasa

Pofta de dulce este inamicul unei siluete armonioase.Alterniva dulce si sanatoasa a dulciurilor pline de zaharuri sunt biscuitii digestivi.Acestia au in compozitie mierea de albine atat de sanatoasa. Buni la gust, sanatosi si satiosi, biscuitii digestivi ne vor ajuta sa alungam pofta de dulce si ne vom bucura de un trup suplu.

Descopera produse apicole unice in lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *