Bucataria, fabrica de facut mancare


Bucataria este fabrica unde se face mancare sanatoasa, se gateste din toata inima, de aceea lumea lucreaza cu zambetul pe buze, chiar daca nu are o clipa de odihna.
Cu toate ca bucatarul are vocatie si gateste cu suflet este necesar ca bucataria sa sa fie echipata cu utilaje care sa usureze munca lui si a ajutoarelor sale. O masina tocat carne face minuni fiindca scuteste de effort personalul, este rapida si eficienta. Ea proceseaza cantitati uriase de carne in conditii de maxima igiena deoarece este prevazuta si cu sistem de racire. Daca ati fi intrebati care sunt legumele care nu lipsesc aproape din niciun fel de mancare veti raspunde: ceapa, morcovii si cartofii. Acesta este motivul pentru care nici masina curatat cartofi nu trebuie sa lipseasca din bucatarie. O masina de curatat este mult mai economica decat un om, coaja cartofului fiind foarte subtire in cazul utilajului.

Fiind vara evident ca ne gandim la sucuri cu gheata sau la deliciosul Frappe, iar toate acestea sunt posibile numai daca ai masina gheata. Apreciez restaurantele care au frapiere, astfel incat sticlele cu vin sau suc sunt pastrate in gheata pentru a simti efectul acestora racoritor.

Chiar daca este vara, preparatele din cuptor ne inspitesc mereu. In cuptor gastronomic sa se rumeneasca friptura de curcan sau garnitura de legume. Sucul dovlecelului, sucul rosiei si al cartofilor sa se intrepatrunda divin intr-un gust inegalabil.

Iar in cuptor profesional sa se coaca placinta cu branza si stafide, desert sanatos si bun, care merge cu un pahar de suc sau vin cu gheata.

Dotand bucataria cu astfel de echipamente ajutam bucatarii, care vor fi mult mai eficienti, clientii care vor avea mancarea mult mai repede decat atunci cand toate operatiunile ar fi facute manual si evident patronii localurilor respective.

Asa toata lumea va fi multumita, iar mancarea aburinda va astepta sa fie savurata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *