Ceasul scump nu tine de foame

Cand este singur, un barbat tanar vrea sa atraga atentia prin gesturi simple, prin eleganta, dar mai ales prin bunurile pe care le detine. El stie ca un ceas de marca reprezinta o valoare, iar daca este din aur sau argint, cu atat mai bine!

Abia dupa ce-si face o familie, greutatile financiare apar. Copiii au nevoie de hrana sanatoasa, imbracaminte si jucarii, sotia se ocupa de educatia celor mici si a familiei, facturile trebuie achitate. Ceasul, trofeul de odinioara, nu poate fi gatit la cina, iar capul familie nu trebuie sa-i condamne la lipsuri pe cei aflati sub ocrotirea sa. La asta s-au gandit oamenii de bine, care au pus la dispozitia celor cu probleme finaciare serviciul de amanet ceasuri.

Am zis oameni de bine, fiindca nu profita de vulnerabilitatea clientului oferindu-i un pret de nimic, ci unul bun. Cesuri vechi de buzunar, din argint, ceasuri cu cuc, ceasuri de birou sunt evaluate de catre experti si ti se ofera in schimb banii de care ai nevoie pentru familia ta.

Nu se poate sa pastrezi obiectele, iar cei dragi sa se zbata in lipsuri! Nu esti purtat pe drumuri ca la banca sau ca la un targ de obiecte, unde esti obligat sa pierzi zile intregi pana faci rost de o suma. Ai ca parteneri oameni seriosi, deci adreseaza-te lor cu incredere! Ii poti suna, iar evaluarea obiectului valoros se face de la distanta, poti da explicatii si pe chat despre caracteristicile lui. Drumul care cea mai apropiata locatie de domiciliul tau este cel al victoriei categorice fiindca te vei intoarce cu suma convenita in buzunare.

Ti-ai amanetat ceasul, salvandu-ti familia? Fii sigur ca il poti recupera oricand. Daca te leaga de el amintirea unei persoane dragi, sa stii ca la amanet este pastrat cu grija. Este ca si cum l-ai fi pus intr-un seif si esti platit pentru asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *