Tricouri personalizate pentru femei

Daca barbatii poarta fara retinere un tricou sau o camasa pe care o vad pe zeci de trupuri atletice masculine, cu femeile este mult mai greu. Ele vor haine unicat, care sa le diferentieze, sa le sublinieze personalitatea, in orice caz, haine pe care sa nu le vada la o alta femeie.

Cum gentile si rochiile unicat costa o avere, le putem demonstra pretuirea cumparandu-le tricouri personalizate care sa le mentina nestirbit orgoliul. Un tricou personalizat produce multa bucurie celui care-l primeste si prezinta urmatoarele avantaje:

-pare mai scump decat este in realitate
-se poate purta la orice, este o piesa de imbracaminte lejera, in care te simti bine
-se pot alege si culori indraznete avandu-se in vedere ca se asorteaza cu fusta, pantalonii, geanta sau sandalele
-exista tricouri tari cu mesaje, prin care poti demonstra ca ai umor si ca esti inteligent.
Fiindca sunt femeie, iar daca nu voi primi un tricou personalizat, imi voi cumpara o duzina, va prezint topul preferintelor mele.

1) Tricou negru, cu mesaj rosu fosforescent prin care anunt ca sunt o fata rea. Combinatia rosu-negru mi se pare eleganta, iar mesajul haios.
2) Tricou galben-mustar (culoare estivala) cu o fotografia unei pisicute urmata de mesajul in engleza Attitude Is Everything.
3) Tricoul roz prafuit (culoarea verii 2017) prin care ma declar femeia fatala numarul 1.
4) Tricoul alb (culoare racoroasa) pe care este inscriptionata lista preferintelor mele in engleza ca el sa stie: pantofi, genti, bijuterii si initial am vrut sa adaug barbata, dar am taiat o litera si am sustinut ca ma prefer pe mine.
5) Tricoul alb prin care imi exprim preferintele in limba materna: “Imi place sa fiu alintata.”

Am vrut sa dedic acest articol tricourilor pentru femei, dar deja nu ma pot abtine din ras. Un barbat bine facut poarta un tricou albastru electric pe care scrie ca-si iubeste soacra, iar desenul infatiseaza o vrajitoare pe o matura…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *