Ce sa-i cumperi ca dar pentru logodna

Este la moda inele de logodna cu diamant si ar fi bine sa fii in pas cu moda, fiindca toate prietenele ei vor primi unul dintre cele mai frumoase exemplare si ar fi dureros ca logodnica ta sa primeasca un inel simplu.
Aurul si diamantul ii vor demonstra cat de valoroasa este ea pentru tine. Daca retinerile tale au la baza prejudecata conform careia diamantele sunt pentru cei foarte bogati, intra in magazinul virtual si convinge-te!
Cel mai ieftin inel costa mai putin de o jumatete de salariu. Cu 800 lei ii poti lua un inel din aur alb, cu lucratura in forma de fundita si 2 diamante secundare de 1.4mm, de cca 0.014 ct. Bijuteria este facuta din aur de 14 karate avand o greutate de 1,96 de grame.

Admiratorii care nu stiu adevaratul pret, il evalueaza cel putin la valoarea dubla. In cazul in care ai nevoie de el urgent, la cateva zile de la plasarea comenzii va fi livrat la domiciliu prin Fan Courier.
Te-ai linistit ca ai vazut pretul? Cum? Nu asta era problema? Dispui de bani si vrei ce-i mai bun pentru viitoarea ta sotie? Atunci sa cautam un inel de logodna cu diamante mai scump, unul de 7000 lei! Cantitatea de aur folosita la realizarea lui este 3, 45 de grame, iar faptul ca are 14 karate ar trebui sa te multumeasca stiut fiind ca acest material pretios sub aceasta forma este foarte rezistent. In pret se include si o piatra centrala diamant cu diametrul de 4,5 mm, de 0.35 ct.

Vrei unul mai mare, mai scump si mai frumos? Uite-l! Coasta 7200 si prezinta urmatoarele caracterstici: este din aur alb de 14k, avand greutatea de 6,42 gr si o piatra centrala diamant cu diametrul de 6 mm, de circa 0.89 ct.
Cu un asemenea inel de logodna si un partener atent, va spune “Da” pentru totdeauna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *