Desene animate fara subtitrare

Nu toate desenele animate au subtitrare, iar copiii doresc sa le traducem cuvant cu cuvant ceea ce spun actorii in engleza. Lipsa timpului ne impiedica sa le facem pe plac, in plus, uneori suntem atat de obositi de la serviciu, incat nu mai avem energia necesara sa le oferim ceea ce-si doresc. Un lucru e cert: in curand engleza va fi vorbita oriunde in lume. Este timpul sa investim in viitorul urmasilor nostri, sa-i inscriem la cursuri engleza copii. De la desenele animate traduse direct din engleza, ne gandim la inscrierea la doctorat sau la obtinerea unui post bine platit, privilegii care sunt accesibile vorbitorilor de limba engleza.

Cursurile tinute de profesionisti vor garanta comunicarea fluenta si nuantata in limba lui Shakespeare. Dupa cursurile intensive putem avea surpriza sa ni se solicite multe carti in engleza, pe care copilul le va citi cu usurinta.

Pana atunci, orice parinte isi poate lua copilul de mana si-l poate inscrie la cursuri de engleza, daca are cel putin 3 ani. Totul va fi placut, micutul va invata jucandu-se alaturi de alti copii ca el sau singur. Sedintele saptamanale sunt tematice, programa bine structurata.
S-au ales cele mai bune manuale pentru cursanti, iar plata cursurilor se poate face esalonat, in trei transe. Profesori bine pregatiti monitorizeaza permanent pregatirea la limba engleza a copiilor inscrisi la cursuri si se organizeaza de asemenea si cluburi de comunicare.

Durata cursurilor si a sedintelor creste cu varsta, prin urmare nu exista pericolul ca micutul sa se plictiseasca sau sa fie stresat, fiindca activitatile sunt antrenante.
Un curs de limba engleza poate fi un cadou deosebit pentru copil, mai ales ca aici are ocazia sa socializeze cu colegi de varsta lui. Putem deprinde copiii sa studieze limbile straine oferindu-le satisfactia de a comunica direct in limba engleza in timpul excursiilor din afara tari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *