Limanul Resort

Pentru cei care planuiesc sa mearga intr-o vacanta insa sunt foarte indecisi in alegerea destinatiei, o solutie excelenta este sa aleaga o zona turistica de la noi din tara. Cu multe repere turistice pe tot teritoriul Romaniei ar fi si pacat sa nu vizitam macar o data meleagurile tarii noastre si sa descoperim ca si aici ne putem bucura de peisaje fascinante, o istorie impresionanta si repere unice in Europa si chiar in lume.

Printre aceste repere unice gasim si Delta Dunarii, posibil cea mai importanta zona de la noi din tara in materie de unicitate si diversitate. Fiind printre cele mai importante rezervatii naturale din lume, aceata zona a devenit destinatia multor turisti dornici de a descoperi ceva nou si fascinant.

Diversitatea florei si faunei, cu numeroase specii rare sau pe cale de disparitie au facut din Delta Dunarii un paradis natural si destinatia iubitorilor de natura din intreaga lume. Si pentru ca nu ne-ar fi de ajuns doar cateva zile pentru a descoperii toate atractiile Deltei Dunarii, gasirea unui loc de cazare este esential. Astfel, multe pensiuni au aparut in zonele importante ale Deltei o data cu dezvoltatea turistica a regiunii oferindu-le turistilor sansa sa raman aici pentru mai mult timp, chiar daca multi nu si-ar mai dori sa se desparta de acest colt de natura.

Ca si destinatii de cazare in Delta Dunarii, localitatea Chilia Veche are cele mai mari si mai importante pensiuni si resorturi din Delta. Printre acestea gasim si Limanul Resort, o pensiune care a luat nastere din dorinta de a le oferi turistilor vacante unice in acest paradis natural si de a-i ajuta sa se reconecteze cu natura. Fiin situat in apropierea a doua importante punte de interes, Limanul Resort le ofera turistilor momente unice atat pe uscat cat si pe apa. Acestia pot descoperi tot ce are mai frumos de oferit acest pamant, isi pot imbogati cunostintele de istorie vizitand Cetatea Chiliei si monumentele antice din zona localitatii sau se pot delecta cu preparatele traditionale si obiceiurile stramosesti din aceste meleaguri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *