Mortii nostri trebuie sa fie adusi acasa

Este o traditie strabuna sa ingrijim mormintele celor dragi, sa nu le lasam nesapate, fara flori si fara lumina. Cand simtim ca dorul de ei ne arde, ii vizitam la cimitir si le vorbim. Le spunem ce ne framanta si le cerem sfaturi simtindu-i asa de aproape, desi ei sunt tare, tare departe!
Dar ce ne facem cand oamenii apropiati si dragi noua se sting dincolo de hotarele tarii, in strainatate? Sa-i abandonam sa fie acoperiti de un pamant strain? Sa nu veghem pentru indeplinirea datinilor ca sufletele lor sa-si gaseasca odihna?

Stiu. Cheltuielile, formalitatile, comunicarea cu oficialitatile straine va coplesesc la fel de tare ca durerea! In cazul in care inevitabilul s-a produs, este bine de stiut ca ajutorul de nadejde vine de la serviciile repatriere decedati.
Firmele serioase de servicii funerare isi desfasoara activitatea non-stop si va ajuta sa aduceti trupul drag neinsufletit acasa. In cazul in care aveti nevoie urgent de repatriere decedat este bine sa stiti urmatoarele:

1) Apelati la o firma autorizata si specializata in repatrierea decedatilor. Daca are o experienta de 15 ani in domeniu, este ceea ce cautati.
2) Puteti discuta la inceput cu agentul online, care este disponibil.
3) Consultanta repatriere este gratuita 24/24 de ore
4) Cautati firma care are autovehicule speciale si garanteaza igiena si securitate
5) Este ideal ca masina sa aiba doi soferi, care sa se schimbe cand obosesc pentru ca decedatul sa fie adus la timp acasa.
6) Consilierul funerar se ocupa de traducerea actelor, tot el ia legatura cu oficialitatile straine pentru indeplinirea formalitatilor.
7) Se fac repatrieri decedati din Germania, Belgia, Olanda si Italia, anumite agentii funerare romanesti au sedii si in Germania sau Italia.
8) Autopsierii autorizati fac imbalsamari la cerere, dar si aranjari faciale.

Dincolo de tristetea coplesitoare a despartirii definitive, mortii stinsi departe de tara, asteapta sa ne facem datoria fata de ei si sa-i aducem acasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *