Rafturi metalice personalizate

Trebuie sa recunoastem ca personalizarea este un concept la moda si consta in adaptarea serviciilor si produselor la gusturi si necesitati personale. De la cani si tricouri personalizate s-a ajuns la autoturisme, hale metalice sau raft metalic personalizat.

Sa nu va imaginati ca personalizarea inseamna doar incrustarea unor initiale pe produse, desi pot exista rafturi metalice stantate cu initialele firmei, companiei sau ale patronului!
Rafturi metalice personalizate presupune realizarea acestora dupa masuratorile si proiectele clientilor, in functie de activitatea pe care o desfasoara acestia. Cumparatorul poate prezenta distribuitorului urmatoarele date:

-tipul de produse pe care doreste sa le depoziteze pe rafturi, greutatea si forma acestora
-dimensiunile spatiului de depozitare
– cum doreste sa aiba acces la produse: de pe o singura parte, pe ambele parti
-dispunerea pe orizontala sau verticala a rafturilor metalice
-pretul mai mare in cazul rafturilor noi, mult mai mic pentru produsele de tip second hand.
-culoarea preferata
-dimensiunile culoarului dintre structurile raftului metallic
-preferinta pentru rafturile metalice fixe sau relocabile

Store Expert Logistic pune la dispozitia partenerilor de afaceri cei mai buni specialisti care sa se ocupe de consiliere, proiectare si montare.
Inainte de realizarea listei dorintelor este necesara o discutie cu specialistul, care va determina cumparatorul sa faca alegerea cea mai buna. In momentul in care are nevoie de rafturi metalice, cumparatorului ii scapa numeroase amanunte esentiale referitoare la spatiile de depozitate.Utilizarea rafturilor metalice se extinde, ele fiind folosite atat in firme, companii, depozite, hipermarketuri, cat si in institutii si gospodarii individuale.

Diversitatea rafturilor metalice a atins apogeul. Exista rafturi metalice de magazine, pentru depozitarea marfurilor universale, rafturi anvelope, rafturi palet si rafturi polite, rafturi pentru manipularea-depozitarea marfurilor la bucata sau vrac, sistemul de rafturi pentru depozitare multietajat.
Citind lista de oferte ajungem la concluzia ca exista personalizare si in domeniul rafturilor metalice. Ea se manifesta prin alegerea celor mai potrivite produse pentru afacerea si spatiul de depozitare de care dispui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *