Cea mai sigura piata a locurilor de munca din strainatate

Cea mai sigura piata a locuri de munca strainatate este vijobs.ro si se poate accesa non-stop de la domiciliu. Daca anumiti oameni stau la cozi inteminabile pe la diferite ambasade sau agentii, cu ajutorul acestei interfete utile si prietenoase, gasesti locuri de munca strainatate, fara sa te deplasezi, din confortul locuintei tale.

Datele tuturor utilizatorilor paltformei sunt securizate, confidentialitatea pastrata 100%. Sectiunile sunt bine ordonate, astfel ca poti posta un anunt, in functie de nevoile tale, la rubric candidat sau angajator.
Pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca bine platit din strainatate, am selectat cateva exemple tentante pentru dumneavoastra:

1) Programator CNC cu un salariu de 1800 de euro pe luna , in Germania, la Thüringen, conditia: competente de comunicare in limba engleza

2) Programator CNC cu un salariu de 450 EUR net/săptămână + cazare, in Olanda, se asigura accesul la ingrijire medicala, daca este cazul, contract de munca, asigurare in caz de accident, posibilitati de avansare in cariera. Desi nu se percep comisioane de mediere a angajarii, locul de munca este sigur, iar angajatorul verificat. Aplicantul trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel mediu, sa aiba permis de conducere si o experienta de 3 ani in domeniu.

Silverhand este agenția multinațională de ocupare a forței de muncă cu sediul principal în localitatea Poznan, din Polonia care gaseste si mediaza locuri de munca bine platite din strainatate, fara sa perceapa comisioane.Doritorii pot trimite CV-uri la contact@silverhand.ro, iar informatii complete se obtin si telefonic la 0773 787 443.

Pe site se pot publica anunturi, atat la rubrica oferte locuri de munca, dar si la cautare locuri de munca, primele trei anunturi fiind gratuite. Interfata este disponibila in limbile romana si engleza si o alta informatie utila este aceea ca agentia care publica anuntul cu locul in strainatate disponibil realizeaza si traducerea gratuita a actelor pentru angajare, ca si consilierea candidatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *