Rochii de nunta pentru toate cumparatoarele

Esti insarcinata, ti se vede deja burtica, dar ai nevoie de rochie de nunta care sa mascheze lunile de sarcina. Nimic mai simplu decat sa poposesti pe site-ul magazinului virtual Rochii-perfecte.com! Gasesti aici 4-5 rochii lejere, dulci, asa de frumoasa, incat si micutul tau se va simti fabulous intr-una dintre ele. Sunt rochii lungi, largute, din materiale bune in culori pastelate, neutre sau vii.

Pentru tine exista rochia roz Amelia care costa 249 de lei. Tu decizi daca o strangi usor cu cordonul in talie sau o lasi larga. Daca-ti place voalul cu imprimeuri florale, alege rochia Anabelle yellow flower. Pe fond galben pastelat, parca ar fi un lan de grau, sunt raspandite in partea de jos a rochiei flori albastre si maronii.
Esti o adolescent cu picioare perfecte si nu ai chef de o rochie lunga ca a nasei sau a doamnelor trecute de prima tinerete? Si tu gasesti ce vrei aici. Rochie Anemona scurta crem costa 189 de lei si este facuta din voal, lycra si dantela. Dantela este plasata strategic in zona decolteului, iar in talie iti poti pune un cordon sau nu, dupa dorinta. Daca iti plac tonurile mai tari, sunt si rochii fucsia in magazin la aceeasi lungime.

Hai, nu te ascunde si nu te rusina ca esti plinuta! Stiu ca ai colindat toate magazinele si pentru tine nu s-a gasit nimic. Vino cu mine si hotaraste-te ce vrei! Rochia scurta Evelin este din dantela si satin si costa 250 de lei. Nu este o rochie mini, ci are o lungime rezonabila.
Daca ai impresia ca rochia lunga te face mai inalta si mai slaba, cumpara ROCHIA SPARKLE QUEEN, albastra, pretul ei fiind 299 lei.
Pentru tine, femeia obisnuita care porti S-M sunt o multime de rochii, dar cu rochia Atena, bleu sidefat vei face furori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *