Sa ne facem datoria, oricat ar costa!

Repatrierea la timp a celui drag, mort departe de tara nu are pret, de aceea sa ne facem datoria fata de el, oricat ne-ar costa! Ce altceva mai putem face pentru el, decat sa-l aducem sa se odihneasca acasa?
Pentru ca a existat in viata noastra si ne-a bucurat existenta, merita cele mai bune si frumoase servicii, merita cea mai buna firma de repatriere decedati internationali, fara sa negociem si sa facem comentarii referitoare la pret repatriere decedati.
Cel drag merita adus cu onoare in cea mai buna masina, autorizata sa transporte decedati pe cale rutiera in spatiul european!

In masina prevazuta cu camera frigorifica, in sicriul de zinc, asezat in cel din lemn masiv, prevazut cu gauri, trupul lui imbalsamat va fi adus curat acasa, pregatit sa-si ia ramas bun de la toti cei care-l cunosc.
Profesionistii l-au toaletat si imbracat cu grija, iar manipularea sa a fost facuta cu gingasie. Inainte de plecare a fost pregatit cu grija dosarul repatrierii, astfel ca nimeni sa nu-I opreasca din drum.

Colaborarea acesta bazata pe compasiune si consolare a venit dupa telefonul dat acolo la miezul noptii si discutiile cu consilierul funerar, care mai intai v-a incurajat si v-a trasmis condoleante si abia dupa ce ati putut discuta, v-a prezentat planul de repatriere. Ati vorbit ca si cu un prieten, ati plans pe umarul lui, pana cand v-a adus aminte ca trebuie sa va indepliniti indatoririle fata de cel trecut in nefiinta departe.

Ajutorul oferit in momentele de nenorocire nu are pret! Fara ei ati fi fost coplesiti de durere. Va ganditi cu recunostinta la ceea ce fac, fiindca, desi le este foarte greu, nu va lasa singuri in momentele de cumpana sufleteasca! Sigur va ganditi cu regret si la cei care au pierdut oameni dragi peste hotare si fiindca nu existau firme de repatriere decedati, au fost nevoiti sa-si lase mortii dragi departe. Nu poate fi durere mai mare decat aceasta, iar tu ai fost scutit de ea datorita interventiei salutare a firmei de repatriere decedati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *