Cautari confortabile piese auto Golf 4

Pe caldura acesta sufocanta, simplul gand ca trebuie sa iesi in oras si sa o iei din magazine de piese auto in magazine de piese auto, te deprima. Lasi la o parte toanele vanzatorilor, care si ei isi ies din minti pe caldura si te gandesti la asfaltul topit si aerul fiert care iti invadeaza plamanii.
Dar nici sa mai stai cu masina nereparata nu poti sa mai rabzi. Cel putin in masina ta aveai climatizare, plecai cand doreai, asa te bate soarele in cap pana binevoieste sa vina autobuzul.
Dar stii ceva? Asta ti se intampla pentru ca nu esti bine informat. Nu ai auzit de dezmembrari golf? Gasesti aici sute de mii de piese pe care le poti analiza si ale caror preturi le poti compara stand la umbra si la racoare in sufrageria ta, cu aerul conditionat pornit.

Imbracat sumar, cu o bautura racoritoare in fata poti trece in revista linistit piesele de care dispune magazinul pentru Golf 4.
S-a strambat capota sau a ruginit usor si se vad gauri prin ea? Cu 450 de lei cumperi una in stare foarte buna, originala din dezmembrari si iti salvezi masina, in timp ce scapi de la distrugere o piesa buna.
Bara din fata s-a strambat cand ti-a iesit in fata un caine si nu ai putut sa-l eviti? Cu 450 de lei iti poti cumpara una care arata ca noua.

Dar si problemele serioase se pot rezolva cu ajutorul lor. Poti schimba motorul cu 2250-2300 lei. Nu trebuie sa te deplasezi cu alta masina sa-l ridici de la sediul societatii caci il vei primi acasa. Poti incerca sa cauti toate piesele de care ai nevoie: de la sistemul audio, la caroserie sau cele care asigura confortul si functionarea instalatiei electrice. Nu trebuie sa suferi nici tu, nici oaspetii tai din masina, nici autoturismul. Este absurd sa calatoresti in conditii neomenesti cand gasesti piese si pentru repararea aerului conditionat si a sistemului de spalare a geamurilor sau de inchidere a usilor.
ABC CAR te ajuta sa iti intretii Golfuletul si sa para ca nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *