Ce iau cu mine in vacanta

In ultima excursie in care am plecat, am ales o geanta de dimensiuni mici. Nu am stat foarte mult in vacanta si nici nu am intentionat sa incep o sesiune de shopping importanta sau masiva acolo.

De fiecare data, inainte sa plec in concediu, imi fac o lista cu lucrurile pe care le iau cu mine, astfel incat sa aleg din colectia de genti de voiaj pe care o am, pe cea potrivita. Consider ca nu este cazul sa car dupa mine zece perechi de pantaloni sau zece rochii, in masura in care, perioada este scurta. Ar reprezenta timp irosit aiurea, energie si totodata si spatiu. Ori fiecare dintre noi pleaca undeva, departe de zona de confort tocmai din dorinta de relaxare, nu ca sa vina si mai stresat comparativ cu plecarea. Sunt obiecte pe care este musai sa le iei in bagaj, indiferent daca petreci o saptamana sau doua zile doar intr-o excursie. De exemplu, un prosop in plus sau periuta de dinti, lenjeria sau ceva de acoperit capul pentru perioada de vara, sunt importante. Anumite obiecte nu se imprumuta si este mult mai confortabil si psihic, insa si pentru sanatatea fiecarui individ.

Mie imi place sa stiu ca lucrurile personale sunt in bagaj, imi da o senzatie de confort, simt ca pot sa am incredere si ca vacanta mea va fi in siguranta. Ce mai iau cu mine in vacanta?

Iau buna dispozitie si gandul ca am sa intalnesc oameni alaturi de care sa pot sa petrec timpul frumos, desfasurand hobby-uri comune sau avand discutii evolutive.

Ultima oara cand am plecat, am fost in Budapesta pentru un weekend, dar in aceasta vara am sa ajung si in Istanbul, insa si pentru cateva zile la Brasov si alte cateva la mare. De-abia astept sa ma bronzez. Cred ca cel mai mare bagaj pe care am sa il am, va fi pentru mare. Am in plan si salteaua sa fie acolo si prosopul de plaja si intreaga colectie de creme si lotiuni, astfel incat sa ma simt protejata de soare.

Tu ce planuri de vacanta ai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *