Cum trebuie sa fie un scaun auto pentru copii

In momentul in care ai un copil trebuie sa fii un parinte responsabil si sa il transporti cu masina doar atunci cand ai un scaun auto care sa corespunda legislatiei aflate in vigoare. Sunt si parinti iresponsabili care iau amenda atunci cand nu folosesc pentru ai lor copii scaune auto isofix. Eu personal cred ca nu legea ar trebui sa fie cea care sa te faca sa cumperi scaune auto 9-36 kg, 10-18 kg, 0-25 kg, etc., ci constiinta ta de parinte.
Cand vrei sa cumperi un scaun auto nu trebuie sa alegi la intamplare. Scaunul pe care il cumperi trebuie sa indeplineasca o serie de criterii.

In primul rand trebuie sa ofere siguranta. Pentru asta e si obligatoriu, pentru a oferi siguranta. Pentru siguranta, trebuie sa alegi un scaun auto copiii care sa se prinda cat mai bine de bancheta din spate a masinii. Apoi, scaunul trebuie sa aiba centuri pentru a fi prins copilul si bineinteles sa fie de dimensiuni potrivite pentru el.

Un scaun auto trebuie sa fie si confortabil pentru cel mic. Acesta trebuie sa stea cat mai comod si sa nu existe posibilitatea de a fi ranit. Alege cu grija designul scaunului, astfel incat acesta sa prezinte siguranta din toate punctele de vedere.

Scaunele auto pentru copii sunt de o multime de modele, au o multime de dimensiuni si designuri diferite. Nu e un model standard. Tu trebuie sa il alegi pe cel potrivit pentru copilul tau.

Daca esti in cautarea unui magazin online de la care sa cumperi scaune auto pentru copii, intra pe Bebecarucior.ro. Tot aici vei gasi si patuturi din lemn pentru copii, dar si alte produse care iti vor fi necesare pentru cresterea adecvata a celui mic. Intra pe site si vezi produsele disponibile si preturile aferente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *