Sunt la moda videografii nunti realizate de profesinistii de la Madvideo

Toamna, cand se numara bobocii crescuti, se culeg fructele si legumele si vinul se strange in butoaie, incepe sezonul nuntilor. Mireasa este coafata in timp ce i se canta:”Ia-ti mireasa ziua buna!”, mirele este barbierit. Sunt atatea traditii religioase si laice care merita sa fie imortalizate, incat se fac programari din vreme pentru filmari nunti ca sa nu fie luati cameramanii buni.

Numai un ochi versatil va sti sa surprinda piciorul cel drept al miresei pus inaintea piciorului alesului inimii sau calcatura discreta pe picior la intrarea in biserica, semn ca nu accepta “sa fie sub papucul lui”.
Purtarea cu mandrie si responsabilitate a cununiilor pe cap de catre soti, vinul sorbit din acelasi pocal, schimbatul verighetelor si aruncarea buchetului sunt momentele cheie care indiscutabil vor face parte din clipul celor mai bune moment ale ceremoniei.

Dintr-o filmare nunta profesionista nu lipsesc martorii cei mai important ai schimbului de juraminte: socrii, nasii, cavalerii si domnisoarele de onoare. Aranjamentele florale, mandria mirilor, merita sa ramana vesnic proaspete in video nunta. Drumul miresei spre altar este calea simbolica spre statutul de femeie casatorita si de viitoare mama. Pasii aceia sunt memorabili si pentru ea, dar si pentru partenerul ei si pentru parintii lor.

Fara un cameraman nunta toate scenele acestea pline de emotii si duiosie se pierd. Sa-ti pierzi amintirile este ca si cum ai muri cate putin in fiecare clipa.
In prezent, in tara noastra pentru a fi in tendinte, mirii trebuie sa stie ca importanta se deplaseaza rapid de la meniu catre spectacol, asa ca se introduc numere de magie la nunti si este obligatorie videografia temetica realizata de cea mai buna echipa de la Madvideo.

Tarifele cuprinse intre 500-1000 de euro nu trebuie sa va sperie din doua motive:
-investitia merita fiindca o data sunteti miri in viata.
-suma se achita in rate, dupa cum urmeaza: 20% la semnarea contractului, 60% in ziua nuntii, dupa efectuarea filmarilor, 20% la predarea materialelor.

-avandu-se in vedere ca nu achitati toata suma de la inceput, aveti siguranta ca veti primi filmarile de la nunta cat mai repede, ca si profesionistul sa-si primeasca banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *