Moeciu, statiunea cu cel mai curat aer din lume

Conform ultimelor stiri, Moeciu se afla in topul statiunilor cu cel mai curat aer din lume. Studiile recente au demonstrat ca statiunile montane induc optimismul si sporesc spiritul de luptator al omului, de aceea este preferabil ca parintii sa-si duca in vacante copiii in aceste locuri.

Fiindca Moeciu este una dintre cele mai ravnite destinatii de vacanta din Romania, cine doreste sa ajunga in lunile august-septembrie aici trebuie sa-si rezerve din timp cazare in moeciu.

Motivele care fac din Moeciu una dintre cele mai dorite destinatii, in orice anotimp, il reprezinta obiectivele turistice din zona:

-Castelul groazei satisface setea mitica a vizitatorului  si tendinta de a da tuturor lucrurilor din jur o tenta horror. Chiar si copiii adora sa faca fata acestor provocari si sa se laude ca au facut fata cu vitejie provocarilor.

-muntii semeti din jur cu vegetatie alpina si aer curat. Peisajele alpine sunt unice prin frumusetea lor, iar semetia cu care se indreapta spre cer reprezinta o lectie de viata pentru oameni.

– zona feerica Brasov Moeciu de Sus care imbina elemente de peisaj aproape virgin cu cele ale arhitecturii moderne

-pasterile din jur si depozitele lor subterane de frumusete naturala. In zona se afla Pestera Dambovicioara, dar si Pestera Liliecilor sau vestitii Munti Leaota.

-flori montane aflate pe cale de disparitie: floarea-de-colt si bujorul de munte

-bunatatile padurii aflate la discretie: ciuperci, mure, zmeura si afine, dar si produsele localnicilor: branza de burduf in coaja de brad, cas proaspat de oaie sau cascaval afumat

-produsele de artizanat vandute in punctele cheie ale statiunii

-legendele care circula in jur

-energia pozitiva a locului si a oamenilor de aici

-cele mai bune conditii de cazare la pensiuni in moeciu.

-Moeciu este un Paradis terestru in orice anotimp.

In multe locuri de pe glob, unde nu exista Moeciu, oamenii il inventeaza construindu-l artificial cu eforturi iesite din comun, dar noi avem frumusetea naturala. Sa profitam de ea imbogatindu-ne sufletele si tonifiindu-ne corpurile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *