Rochii de seara scurte

La nunti si botezuri veselia nu cunoaste limite de varsta si de greutate. Invitati de toate varstele, cu trupuri zvelte sau grasuti se inveselesc impreuna si sunt alaturi de protagonisti la fericitul eveniment. Nimic nu este mai frumos decat sa feliciti mirii din toata inima sa le urezi “Casa de piatra” si sa se iubeasca toata viata, iar dupa ce ai dansat, ai mancat si ai petrecut sa le oferi darul tau!

Ei, daca petrecere inseamna libertate deplina, exista rochii de seara interzise la petreceri? Nimeni nu te da afara, oricum te-ai duce de imbracat sau dezbracat, insa limitele rochiei de ocazie ar trebui sa fie impuse de decenta.

Toti criticii de moda si toate opiniile autorizate spun sa nu te duci imbracata in alb la nunta. Nu ai voie sa concurezi mireasa, poti purta alb cu alta ocazie si exista atatea culori pe lumea asta. Ai de unde alege! Nu este recomandata nici o toaleta complet neagra, fara o pata de culoare sa dai impresia ca esti in doliu.

Daca in trecut erau apreciate rochiile de ocazie stralucitoare, cu paiete si flori aplicate, acum domneste simplitatea. Repet, nu te da nimeni afara, dar din privirile dezaprobatoare vei intelege ca ai gresit.

In ceea ce priveste eleganta absoluta, ai ca model 86 de rochii de ocazie in magazinul virtual DuKeSsa. Mai ramane de ales croiala si lungimea. Rochiile prea stranse pe corp sunt incomode , mai ales la petrecerile in care se danseaza si se mananca. Nici cele prea largi, cu trena nu sunt recomandate. Daca nu ai o silueta perfecta, picioare frumoase si esti trecuta de prima tinerete, nu se cade sa vii intr-o rochie mini, fie ea si de ocazie!

In rest, materialul sa fie finut, potrivit anotimpului, iar culoarea si pretul sa te avantajeze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *