Cana Hasta La Vista Baby… si alte asemenea

Ti-au „raschetat” sefii salariul desi muncesti pe branci? Este superiorul tau ierarhic direct un tip nedrept si ingust la minte si, pe deasupra, un magar si un mitocan? Nu te lasa deprimat(a), nu merita! Poti la randul tau sa-i faci si tu viata amara, prin metode mult mai subtile. Poti sa declansezi impotriva lui un adevarat razboi psihologic!

Cum? Pai, e simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul Tricouri Misto si sa cauti sectiunea cu cadouri amuzante, în care vei gasi o gramada de obiecte pe care poti sa i le lasi pe birou atunci cand nu te vede nimeni. Ii poti lasa un tricouri cu mesaje din care sa inteleaga ca pentru tine este oaia neagra a institutiei, chiar daca se afla in fruntea ei. Chiar daca nu-l va purta niciodata, ti ti-ai facut datoria, dar este posibil sa nu inteleaga mesajul si sa-l vezi pe strada cu el nestiind cine este admiratoarea necunoscuta care i l-a comandat special.

Daca esti fata si te hartuieste (sau daca esti barbat si ii face curte prietenei tale), poti sa-l cadorisesti pe al tau sef cu cana „The Office Sex Maniac” – are o capacitate de 300 ml, dimensiunile de 120x100x90 mm si costa 29 de RON. Tot atat te costa o „Cana Pistol” – se numeste asa pentru ca asta e forma pe care o are toarta sa. Tot la capitolul „aluzii subtile” pate fi incadrata si cana „Knuckle Duster” (39 de RON), numita asa pentru ca are toarta in forma de box. Daca mai pui inca 20 de RON, poti sa-i iei sefului o cana „Up Yours” – se numeste asa pentru ca are pe fundul ei o mana care face un gest inconfundabil.

Cand cana e plina cu cafea, nici nu se vede, ceea ce iti ofera nenumarate posibilitati de a face o farsa sau de a „plati o polita”. Si tot cu 59 de RON te poti simti precum Arnold Schwarzenegger in „Terminator 2”, daca te decizi sa-i investesti intr-o cana „Hasta La Vista Baby”, care are toarta in forma de pistol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *