Adezivi pentru pungi si saci

Acum cateva zile a fost ziua mamei mele. Una dintre cele mai importante zile din an pentru mine. Anul acesta am vrut sa ii fac mamei un cadou lucrat manual de mine. Am cautat pe YouTube tutoriale si dupa caetva filmulete am invatat cum sa confectionez un lantisor handmade , asa cum stiu ca ii place. Dupa ore de munca, am reusit sa finalizez lantisorul si cerceii si m-am apucat de confectionat o cutie pentru lant si cerceii.

Pentru realizarea cutiei am avut nevoie de adezivi de lipit. Am dat o runda de cumparaturi prin marile magazine ale orasului meu si am cumparat cativa adezivi de lipit. Ajung acasa si ma apuc de treaba. Dupa mai multe incercari observ ca adezivul cumparat de mine nu ma ajuta foarte mult. Nu lipea ce imi doream eu. Nu puteam sa lipesc doua bucatele de carton mai rigide.

Nervoasa, imi sun prietena cea mai buna si stabilim o intalnire sa ascult si parerea ei. Ajunge la mine si dupa cateva minute de discutat se aseaza la calculator si incepe sa caute pe Gogle. Dupa mai multe cautari ma striga si ma cheama sa imi arate ce a gasit. Imi arata adezivi pentru pungi si saci, ne informam, citim despre produs si comandam.

Pot sa va zic ca produsul a fost pe masura asteptarilor si m-a ajutat sa realizez la timp cadoul pentru mama mea. Recomand cu caldura acesti adezivi pentru pungi si saci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *