Despre rent a car

Firmele de rent a car sunt foarte utile in zilele noastre. Aceste firme de inchiriei masini s-au raspandit in toate orasele mari. De mare folos sunt atunci cand vii dintr-o calatorie asa cum s-a intamplat sa vina in vacanta un prieten. A aterizat in Otopeni, aici a mers la o firma de inchiriei auto Otopeni, a luat o masina si a ajuns cu ea pana la destinatie la Cluj. A lasat masina la sediul firme de rent a car Cluj, iar pe tot parcursul a fost multumit de acest serivici.

Aceste firme de rent a car sunt renumite pentru serviciile care le ofera, datorita personalului care ofera o buna desfasurarea a activitatii, toti clientii fiind multumiti de aceste servicii.

Masina inchiriata de prietenul meu de la firma de inchirieri auto s-a prezentat in conditii foarte bune. Nu se astepta sa fie asa curata, nu se auzea nicio bataie, era foarte silentioasa si bine intretinuta. S-a simtit tratat ca intr-o tara cu adevarat europeana. Conditiile si seriozitatea firmei au fost de cea mai inalta calitate.

De apreciat la aceasta firma era faptul ca avea sedii in mai multe orase si puteai sa te deplasezi cu masina de exemplu, de la Cluj la Bucuresti, deoarece aveau si sediu de rent a car Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *