Un ultim drum emotionant

Notiunea de ultimul drum are mai multe intelesuri insa pentru multi, in special in cultura traditionala reprezinta drumul pe care il face cortegiul funerar de la casa decedatului sau de la biserica pana la cimitir. Altii se refera la ultimul drum ca la ultima calatorie sau ultima distanta parcursa inainte de a-si da ultima suflare si a trece in nefiinta.

Indiferent de ce alege fiecare sa creada, un lucru este cert. In nefiinta trecem cu totii pana la urma, iar o pregatire timpurie un ne va ajuta cu foarte multe pentru ca nu avem de unde sa stim cand ne va fi ultima clipa sau in ce conditii ne vom gasi sfarsitul.

Indiferent de modul in care o persoana isi gaseste sfaritul, este la fel de greu pentru familie si apropiati care au sarcina de a se ocupa de toate cele necesare inmormantarii dar in primul rand al repatrierii trupului neinsufletit, un lucru destul de dificil am putea spune. In acest sens, o firma de repatrieri este cea mai buna alegere atat pentru aducerea in siguranta acasa a trupului persoanei decedate cat si pentru usurarea procesului de repatriere atat in tara in care a survenit decesul cat si in tara natala.

O tara foarte frecventata de cetatenii romani atat pe termen lung cat si pe termen scurt este Italia iar daca o persoana decedeaza pe teritoriul acestei tari, trebuie luate imediat masurile necersare pentru repatriere. Firma Funebri Santa Mania se poate ocupa de toate sarcinile necesare, avand relatii stabile cu autoritatile responsabile si cu alte firme din domeniu din Italia iar la capitolul repatriere decedati Italia pret sta foarte bine. Orice familie isi poate permite un astfel de serviciu si chiar daca pretul nu va parea in ordine, daca o familie va decide sa se ocupe personal de repatriere va realiza ca anumite cheltuieli vor fi mult mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *