Alege sa folosesti plicuri personalizate

Continutul unui plic e foarte important pentru cel care il trimite si pentru cel care il primeste.  Atat pentru cel care il trimite cat si pentru destinatar insa e important ca si plicul sa fie unul special, personalizat. Alege sa folosesti plicuri personalizate pentru a da o nota de profesionalism si eleganta afacerii tale. La Agrafa Print gasesti plicuri business sau elegante, imprimate la standarde de inalta calitate, fiind create cu o deosebita atentie la detalii dar si la aspectul grafic.
Aceasta practica nu face nimic altceva decat sa vina in sprijinul imaginii tale, plusand vizibil si crescand identitatea corporativa a companiei tale. De cele mai multe ori, plicurile sunt primul lucru prin care este prezentata identitatea corporativa a unei organizatii sau firme cu care colaboratorii sau clientii intra in contact. Tocmai de aceea este important sa existe atentia la detalii, un aspect grafic ingrijit, o imprimare profesionista. Toate acestea vor reusi sa creeze o prima impresie benefica pentru tine si companie, sau mai bine, vor ajuta la intarirea unei imagini de brand deja conturate.

Indiferent ca vrei sa incepi o campanie prin Direct Mailing, sa emiti si sa trimiti contracte, cecuri, facturi, felicitari sau invitatii, poti sa apelezi cu siguranta la personalizarea plicurilor. Agrafa Print iti pune la dispozitie astfel de servicii executate ireprosabil, oferindu-ti plicuri business, printate la cele mai inalte standarde de calitate, bineinteles in formate diferite, in functie de nevoile tale sau de destinatarii carora te gandesti sa le trimiti.

Exista o serie de reguli nescrise atunci cand vine vorba de aceste tipuri de plicuri, pe care daca le pui in practica vei avea cu siguranta efectul pe care il doresti.

In comparatie cu plicurile albe, fara brand, plicurile personalizate pot contine chiar si un logo, simplu, alb-negru sau colorat. Vor reusi sa evidentieze corespondenta trimisa, va ajuta la identificarea mai usoara a expeditorului iar mesajul va fi citit mai mult.

Una dintre greselile pe care obisnuiesc sa le faca oamenii de marketing este transmiterea unor mesaje de tip diferit in plicuri cu acelasi design. Exista astfel psoibilitatea ca mesajul sa ramana necitit, destinatarul considerand ca a mai deschis o data acelasi plic cu un continut identic. Poti apela la elemente de grafica diferite care sa se distinga de cele pe care le-ai mai trimis deja, atunci cand vine vorba de a trimite clientilor corespondenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *