Tu in ce service auto iti repari masina?

Avand in vedere ca detinerea unei masini nu mai este un lucru greu de realizat, in momentul de fata foarte multi oameni detin cel putin un autovehicul. Acest lucru inseamna ca acestia periodic merg intr-un service auto fie pentru a-si repara masina fie pentru o revizie tehnica. Indiferent de motivul pentru care mergi intr-un service auto, alegerea acestuia trebuie realizata cu foarte mare atentie deoarece de modul in care alegi service-ul auto depinde modul in care ti se repara masina. Pentru ca orice posesor de autovehicul doreste ca problemele masinii sa fie rezolvate intr-un mod cat mai profesionist, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre conditiile de care trebuie sa tii cont in momentul in care alegi service-ul auto in care sa iti duci masina.

Faima pe care o are service-ul auto este unul dintre primele criterii ce se iau in calcul in momentul in care doresti sa gasesti un service auto in care sa iti repari masina. Nivelul de faima al service-ului auto se stabileste dupa o discutie cu prietenii tai care si ei la randul lor sunt posesori de autovehicul.

Gradul de calificare al personalului care lucreaza in service auto este un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care doresti gasirea unui service auto in care sa iti duci masina. Acest criteriu este foarte important deoarece in momentul de fata gasim foarte multe service-uri auto care din pacate nu ofera gradul de calificare necesar repararii unui autovehicul. Si acest criteriu se stabileste fie dupa discutiile cu prietenii care la randul lor au fost in respectivul service auto cu masina, fie dupa o discutie pe care tu o porti cu angajatii respectivului service.

Chiar daca am lasat la final acest criteriu, echipamentele utilizate in procesul de reparare al masinii este fara nici o urma de indoiala cel mai important criteriu de care trebuie sa tii cont in momentul in care alegi service-ul auto in care iti repari masina. Tipuri de elevatoare auto ( elevator 2 coloane, elevator foarfeca, elevator foarfeca vulcanizare), banc de lucru, aparat pentru reglarea geometriei rotilor, aparat pentru testat distanta de franare, echipamente pentru tinichigerie sau vopsitorie sunt doar cateva dintre elementele ce trebuie sa se gaseasca intr-un service de calitate.

In concluzie, recomand foarte mare atentie la modul in care alegi service-ul auto in care repari masina deoarece de calitatea acestuia depinde modul in care functioneaza masina ta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *