Iustin Paraschiv, definitia manager-ului de top

Facultatea de Management este frecventata de un numar din ce in ce mai mare de studenti, acest lucru datorandu-se faptului ca numarul celor care doresc sa devina manageri de succes este din ce in ce mai mare. Cu toate ca numarul studentilor ce se inscriu la cursurile Facultatii de Management este din ce in ce mai mare, numarul celor care reusesc sa se impuna pe piata ca manageri de top nu este la fel de mare. De ce? Pentru ca este o mare diferenta intre a fi student la Facultatea de Management si a fi un manager de top.

Pentru a ajunge un manager de top trebuie sa ai viziune, sa fii consecvent idealurilor pe care le ai si sa fii foarte constiincios in munca ce urmeaza a fi depusa. Iustin Paraschiv este un exemplu foarte bun in materie de manageri de top deoarece acesta nu doar ca a reusit construirea unei afaceri de la zero ci a reusit sa fie desemnat cel mai tanar milionar in euro. Ceea ce foarte multi dintre noi nu reusesc intr-o viata intreaga, Iustin Paraschiv a reusit in doar cativa ani de activitate.

Totul a inceput in timpul studentiei, cand in vacanta de vara a fost rugat de catre parintii lui sa ii ajute pe acestia cu afacerea pe care o aveau, si anume un abator si o carmangerie. Desi pentru Iustin, era vorba despre o experienta noua, acesta nu doar ca nu a refuzat invitatia parintilor ci a incercat sa inteleaga cat mai bine care este modul de lucru in cadrul unei astfel de afaceri. Asa se face ca un an mai tarziu, Iustin Paraschiv isi deschide prima firma pe cont propriu, Carminstin, ce avea ca obiect de activitate comertul cu produse alimentare si cereale.

Ideea nu a fost deloc rea pentru ca a generat suficient profit incat Iustin Paraschiv sa isi permita investirea acestuia in achizitionarea de terenuri agricole. Din acest moment, Iustin Paraschiv a inceput sa se dezvolte, astfel incat in momentul de fata printre afacerile sale se numara fermele de porci, vite, pui precum si o fabrica de furaje.

In cazul in care te-am facut curios si doresti sa vezi cum arata acest om atunci acceseaza pagina de Linkedin a lui Iustin Paraschiv. De asemenea, poti afla mult mai multe informatii despre omul de afaceri Iustin Paraschiv de aici.

In concluzie, avand in vedere ceea ce a realizat Iustin Paraschiv, acesta poate fi numit fara nici o lipsa de modestie unul dintre cei mai buni manageri de top.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *