De ce sa alegi o cada freestanding pentru baia ta

Cu siguranta stii ce este o cada freestanding, chiar daca nu iti dai seama dupa denumirea pompoasa. O astfel de cada este finisata pe toate partile si poate sta de una singura pe podea. Sigur ai vazut una in filme sau videoclipuri, pentru ca sunt foarte populare printre celebritati, fiind un accesoriu de lux, desi in ultimul timp au devenit tot mai accesibile.

De-a lungul timpului, rolul cazilor de baie s-a schimbat din punct de vedere estetic. Daca inainte o cada de baie era doar o cada de baie, un lucru necesar care ocupa un spatiu destul de mare din baile oamenilor, acum ea este unul dintre punctele de interes major la amenajarea unei bai. Cazile freestanding se remarca prin mai multe lucruri, printre care faptul ca se potrivesc cu orice fel de elemente de decor, asa ca merita sa incerci aceasta solutie daca iti permiti.

Cand e vorba de a avea mai mult lux in baie, un exemplu perfect este instalarea unei cazi freestanding. Intr-adevar, un model freestanding poate sa ocupe mai mult spatiu, dar acest aspect va deveni mai putin important daca ne intereseaza foarte mult elementul estetic. De fapt, chiar daca ocupa mai mult spatiu decat modelele special create sa te ajute sa economisesti spatiu, ele creeaza impresia ca ai mai mult spatiu, datorita designului lor aerisit si simplist.

Atunci cand privesti o cada freestanding te uimeste din prima designul curbat, liniile fine si aerul modern si de lux pe care il inspira. Aceste linii se potrivesc perfect cu orice tip de gresie si faianta alegi, asa ca scapi de o grija atunci cand iti redecorezi baia. Va conta mai putin alegerea faiantei sau gresiei.

Desi nu e nevoie de niciun fel de elemente de fixare pe langa cada, asa cum e nevoie pentru cazile incadrate, bateriile si alte elemente ce tin de instalare sunt mai scumpe in cazul cazilor freestanding. Insa in ultimul timp cazile freestanding impreuna cu partea de instalare au devenit tot mai accesibile, desi sunt considerate de lux.

In comparatie cu cazile de alte tipuri, cele freestanding sunt mult mai usor de folosit, mai elegante si mult mai placute din punct de vedere al aspectului, mai ales daca alegi un design modern cu linii fine si forma ovala sau, in orice caz, curbata.

In ceea ce priveste alegerea bateriei, ai o multime de optiuni, care mai de care mai interesante, iar in ceea ce priveste cada in sine, exista variante clasice sau moderne, iar alegerea o faci in functie de preferintele proprii.  Ce e si mai interesant e ca acest tip de cada poate fi combinata usor cu un cap de dus montat pe tavan, tavanul fiind de fapt cam singura optiune de montare a dusului, fata de montarea pe perete la cazile incadrate. Gasesti in magazinul online Neakaisa o gama diversa de cazi de baie freestanding si alte obiecte sanitare pentru bai. Intra acum pe site si vezi produsele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *