Ia-ti skiurile si hai pe partie! In Austria

Austria, o tara despre care stim cu totii cat de indragita este de catre practicantii sporturilor de iarna, in special ski, cu partii lungi cat vezi cu ochii si munti mereu acoperiti de zapada. Cei de aici au stiut cum sa isi organizeze afacerile pentru a dezvolta o zona turistica impresionanta care atrage in fiecare iarna milioane de turisti.

Si pentru romani, Austria este un paradis al vacantelor de iarna. Conditiile partiilor, a ofertelor de cazare si preturile sunt facori care influenteaza foarte mult alegerile pe care le fac turistii din toata lumea care aleg aceasta zona. Multe posibilitati de cazare sunt oferite de localnici, pensiuni sau locuinte normale situate in apropierea statiunilor turistice sau in apropierea obiectivelor turistice notabile. Si in aceste cazuri conditiile de cazare sunt impecabile, oamenii de aici fiind capabili de a-i face pe turisti sa se simta cat mai bine, sa se simta ca acasa.

Din acest motiv si eu am ales Austria in ultimii 4 ani, si nu am fost niciodata dezamagit. In comparatie cu alte zone, aici totul este la superlativ, as putea spune. Drumurile, statiunile, oamenii, conditiile, ospitalitatea acestora. Merg acolo cu masina personala, cu sotia si prietenii iar cele mai bune oferte ski Austria Tirol le gasesc pe FiladelfiaTurism. In aceasta zona am la dispozitie nu mai putin de 70 de zone de ski, multe dintre acestea fiind conectate intre ele, putand calatori de la una la alta prin sistemele de teleski si telegondole. Asa pot vedea si mai bine frumusetea locurilor, varfurile mereu acoperite de zapada, ghetatii si padurile de conifere din Alpii Austrieci.

Este supranumita si „taramul ghetii vesnice” datorita celor 5 ghetari din zona datorita carora zona sta acoperita de zapada pentru mult timp si pe care skiatul poate fi practicat luni bune. Iar pentru cei care nu stiu, dar sunt dispusi sa invete, scolile de sporturi de iarna sunt deschise in fiecare zi. Iar padurile sunt perfecte pentru drumetii pe jos sau pe snowmobil. Asezarile traditionale pot si intalnite la tot pasul, pana la altitudini de 2000 de metri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *