Carte de vizita

Se spune ca fiecare om din aceasta lume isi are o pereche undeva. Conform unor studii, sufletul pereche exista, este acela de la care dorim pace si intelegere, acceptare si iubire. Insa eu te intreb acum: tu iti oferi toate aceste lucruri? Esti bland sau intelegator cu tine? Ori te pui la zid pentru fiecare asa-zisa greseala pe care o faci sau ai facut-o la un moment dat in viata ta? Cu mintea de astazi nu este corect sa privim peste cele petrecute in trecut. Iar cu tehnologia din trecut, cu siguranta ne putem descurca mai greu atunci cand vine vorba de job-urile de azi. Ai nevoie de accesorii imprimante ? Mival Group iti pune la dispozitie piese de schimb pentru imprimante ori copiatoare, capete de printare, cuptoare la preturi accesibile. Achizitia online scuteste timp pierdut, iar in plus este mult mai usor sa accesezi informatiile legate de obiectele care sa vina in sprijinul muncii tale. Mentionez faptul ca returnarea produselor se va face cu respectarea procedurii de rma, in conditiile in care ai primit altceva comparativ cu ce anume ai comandat, marfa a fost facturata eronat de catre vanzator sau in cazul unor disfunctii. Orice produs poate fi trimis spre a fi reparat in perioada de garantie si produsele cu vicii de fabricatie, in maxim zece zile. Totodata, dupa data facturarii, sunt puse la dispozitie treizeci de zile, pentru serviciile de reparatii echipamente, reincarcari/remanufacturari cartuse care nu fac obiectul garantiei defectele ulterioare provocate de reteaua electrica sau factori externi, ori defecte provocate de utilizator prin folosirea necorespunzatoare.

Mival Group este furnizor de piese de schimb si consumabile  pentru domeniul it, servicii de reciclare/remanufacturare consumabile folosite in echipamente de birou. Ofera totodata si service pentru echipamente de birou. Stai fara grija! Poti ramane informat abonandu-te la toate noutatile in domeniu prin intermediul serviciului de newsletter.

Este important sa iti poti face treaba la timp si sa utilizezi totodata servicii si componente de calitate. Rezultatele muncii tale reprezinta practic mai mult chiar comparativ cu o simpla carte de vizita. Rezultatele vin sub forma de noi clienti, datorita responsabilitatii si flexibilitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *