Afacerea cu clocitoare oua

O clocitoare oua se dovedeste utila nu numai in fermele de pui, ci si in gospodariile particulare sau la pensiuni.

Imaginati-va ca detinatorul unor spatii de cazare cu pretentii, care asigura si hrana oaspetilor sai, trebuie sa faca aprovizionarea zilnica! I-ar fi teribil de greu, pe cand o clocitoare ii asigura necesarul de oua proaspete si de carne de pui pentru ca asigura inmultirea efectivului pasarilor din batatura 99%. Ce inseamna 99%? Ca foarte rar un ou la o serie pusa la incubat devine rebut, dar nu din vina incubatorului, ci nu a fost controlat cu atentie, cand a fost asezat in dispozitiv. Multi oameni folosesc oua la micul dejun datorita capacitatii hranitoare a acestui aliment, in plus, sa nu uitam ca acesta se foloseste aproape la orice prajitura. Un punct de atractie al pensiunii il poate constitui permisiunea acordata copiilor de a aduna ouale din cuibare sau de a vizualiza ouale in clocitoare in momentul eclozarii.

In cazul incubatorului inteligent reusita este garantata 99,99% fiindca dispune de capacitatea de a controla riguros umiditatea, intoarcerea oualor si temperatura acestora. Acest dispozitiv inteligent are capacitatea de 48 de ore.

Din moment ce s-a investit in acest dispozitiv, poate fi demarata si afacerea. Clocitoarea poate fi pusa la dispozitia celor din comunitate, in schimbul achitarii unui tarif sau in schimbul unor oua de calitate si prosperitatea este asigurata. Se pot vinde si pui de diferite marimi, dar dincolo de orice intreprindere, clocitoarea oua este asigurarea ca ne protejam ceea ce avem si productia viitoare. Gaina nu este la fel de performanta ca dispozitivele existand cazuri in care closca a murit pe oua sau le-a spart si le-a mancat.

Cea mai scumpa clocitoare costa 379 de lei si s-a demonstrat ca folosita la capacitate maxima a acesteia amortizeaza costul intr-un an si aduce beneficii de peste 2000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *