Epilarea cu ceara, noi descoperiri

In ultima perioada epilarea cu ceara a devenit cenusareasa procedeelor de inlaturare a parului inestetic, cu toate ca este natural si  avand efect indelungat  se aplica rar datorita capacitatii de a scoate din radacina toate firele de par.

Spre deosebire de alte tratamente chimice (substante daunatoare pielii si organismului) sau fizice (radiatii) epilarea cu ceara foloseste un produs inofensiv pentru obtinerea frumusetii, de aceea cumparati acum, pana in sarbatori aparat de incalzit ceara !

Studiie recente au demonstrat  faptul ca prin folosirea epilarii cu ceara topita se obtin si alte beneficii, cum ar fi:

-locul epilat ramane perfect curat, procedeul inlaturand nu numai firele de par, ci si virusii, cojile, pielea moarta care necesita inlaturare deosebita fata de simpla spalare si bacteriile

-ceara de buna calitate asigura si hidratarea epidermei, de aceea pielea nu ramane iritata si imbatranita, asa cum ramane cand se foloseste aparatul de ras.

-prin modul in care se aplica epilatul cu ceara este foarte igienic si nu se poate lua absolut nicio boala, cum este posibil in cazul altor proceduri.

-epilarea cu ceara costa foarte putin, raportat si la faptul ca repetarea operatiunii are loc peste 3 saptamani.

-in timp, parul se rareste si se decoloreaza, prin urmare, in timp,  epilatul cu  ceara poate fi estimat ca o epilare semipermanenta.

Un incalzitor de ceara de unica folosinta costa 29 de lei, in timp ce un incalzitor pentru ceara la borcan costa 195 de lei, iar unul pentru ceara traditional cu sita 179 de lei.

Exista si dispozitive performante, cu termostat putin mai scumpe, dar care merita cumparate. Acestea pot fi utilizate si la domiciliu, nu numai in saloanele de infrumusetare.

Ingrijiti-va acasa cu bani mai putini si veti fi sigure ca nu va veti infecta cu nimic si veti face lucru de calitate, fie ca este vorba de epilare, de vopsirea parului sau de un tratament cosmetic! Va puteti initia pentru asta si economisiti timp si resurse finaciare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *