Descoperind Spania cu Filadelfia Turism

Spania, tara tango-ului, a toreadorilor si a frumoaselor femei latino, una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice din lume care in fiecare an abunda de turisti dornici sa descopere frumusetile acestei tari, istoria sa, traditiile si atractiile naturale, plajele insorite si apele calde ale Marii Mediterane.  Pe toata partea de Vest si de Sud, Spania este inconjurata de apa, asadar gasim numeroase plaje care-i asteapta an de an pe turisti.

Exista numeroase repede turistice pe tot teritoriul tarii, moderene sau istorice, naturale sau artificiale, o mare diversitate a culturii latine care a reusit sa se extinda in toata lumea, Spania avand de-a lungul istoriei cei mai vestiti exploratori si descoperitori. Dar sa ramanem la zonele turistice de pe malul Mediteranei, mai precis in zona Costa del Sol, o regiune situata in sudul Spniei in regiunea Andaluzia, ce cuprinde cateva orase foarte cunoscute in toata lumea, precum cadiz, Cordoba sau Sevilla ce cuprind numeroase vestigii istorice, catedrale, ruine antice dar si constructii moderne impresionante si peisaje naturale unice in lume.

Agentiile turistice se intrec in oferte pentru regiuni ca si Costa del Sol, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna unde valul de turisti ia amploare. Desigur ca nici pe timp de vara numarul de turisti nu este mai mic, un sejul de cateva zile pe plajele insorite fiind un adevarat rasfat. Si pe site-ul agentiei Filadelfia Turism putem gasi oferte Spania Costa del Sol sau pentru alte regiuni de coasta din Andaluzia, sejururi incepand de la 2 zile pana la o saptamana. Ce poate fi mai frumos si mai romantic decat o plimbare de seara alaturi de persoana iubita de-a lungul plajelor nisipoase luminate de soarele care sta sa apuna, oferind un spectacol impresionant de lunimi, urmat de lumina lunii care se oglindeste in apele cristaline ce matura tarmul nisipos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *