Cum alegi scafa de coafor pentru salonul tau

Un obiect de nelipsit dintr-un salon de infrumusetare este scafa de coafor. Pentru a putea aranja parul in mod corespunzator, acesta trebuie sa fie curat. Asadar, cu ajutorul unei scafe vei putea spala parul clientilor inainte ca acesta sa fie tuns sau aranjat. Chiar daca exista pe piata o diversitate de scafe pentru saloanele de coafor, nu toate se vor potrivi pentru tine, deoarece cu siguranta vei avea anumite criterii de selectie. Iata de ce anume trebuie sa tii cont atunci cand alegi o scafa de coafor:

Dimensiunile optime

O problema frecventa pentru proprietarii saloanelor in cautare de scafe de coafor este spatiul. Nu toate saloanele au la dispozitie spatiu generos. Poate ai ales o locatie accesibila clientilor, undeva in centrul orasului, care iti este aproape si tie de casa, iar costurile de chirie si intretinere sunt mai mici. Insa singurul dezavantaj este spatiul redus. Fa masuratorile necesare inainte de a achizitiona o scafa pentru coafor, pentru a te asigura ca nu reduce din functionaliatea spatiului. Daca spatiul este considerabil redus orienteaza-te dupa scafele cu design portabil care te vor ajuta sa optimizezi spatiul.

Calitate

Cu siguranta nu vei vrea ca dupa cumparare sa observi scurgeri de apa, fisuri sau alte defectiuni. O singura data vei cumpara o scafa de calitate, iar daca afacerea ta nu va da roade o vei putea vinde la un pret bun.

Functionalitate

Atunci cand vorbim de functionalitate ne referim la obiectivele pentru care a fost creat un astfel de obiect. Pentru o functionare perfecta asigura-te ca alegi un loc din salon unde poti racorda la retea furtunul de scurgere a apei si, de asemenea, poti lega si robinetul la reteaua de apa.

Confort

Chiar daca am lasat acest aspect la urma, esential este ca pentru clientii tai, acesta va fi cel mai important. Nu ii vor interesa daca furtunul de la scafa are scurgeri sau scafa este la dimensiunea potrivita pentru salon. Ceea ce isi doresc este ca pe parcursul activitatii de spalare a parului pozitia corpului sa fie una confortabila. In acest sens poti alege si protectii din silicon pentru un confort sporit al gatului si al capului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *