Un parbriz pentru un Mercedes!

”Dau un regat pentru un cal” a fost inlocuit recent cu ”Dau oricat pentru un parbriz de Mercedes!”

Nu exagerez, dar cunoscatorii stiu ca in vremurile de astazi, o masina este mana dreapta a fiecarui om. Cu masina iti duci copilul la scoala, apoi te duci la serviciu. Cu mijloacele de transport in comun, ai ajunge la pranz si la scoala si la birou. Dupa orele de munca, te duci, iei copilul de la after-school, faci urgent piata si acasa! Ai de platit facturi si de scos bani de la banca? Tot masina te ajuta sa economisesti timp.

Apoi abia astepti sa vina timpul liber sa iesi din casa. Cand sunteti in bani, dati o fuga pe Valea Prahovei, care este frumoasa in orice anotimp, cand sunteti la limita, luati pranzul sau cina in restaurantele de la mall. Asa fac eu. Asa suntem noi, o familie tanara, cu copii, iubitoare de confort si drumetii. Dar intr-o dimineata, rautatea oamenilor m-a luat pe nepregatite. Cineva imi sparsese cu pietre parbrizul din spate, in parcarea din fata blocului, care nu avea camere de luat vederi. Ce fac fara mana dreapta? Da, copilul a trebuit sa ramana acasa, fiindca s-a trezit mai tarziu, stiind ca-l duc cu masina, iar eu m-am invoit de la serviciu si am inceput din zori sa caut la dezmembrari Mercedes.

Joi dimineata am descoperit cu bucurie parbrizul cautat de mine in magazin. Costa 450 de lei si am solicitat livrare prin curier rapid la domiciliu. In ziua urmatoare l-am primit cu infinita bucurie si am constatat ca era in stare foarte buna.

Problema familie noastre a fost rezolvata cu ajutorul magazinului de piese second-hand onest cu clientii si foarte bine aprovizionat. Distributorii de piese bune si originale, insotite de facturi si termen de garantie inteleg ca pentru multi dintre noi masina inseamna mana dreapta, de aceea fac si livrari rapide de piese.

Acum inteleg sa-mi manifest recunostinta anuntand toti posesorii de masini ca in magazinul prezentat de mine gasiti piese de la dezmembrari pentru toate modelele auto, filtrul rapid va ajuta sa gasiti piesa, starea acesteia si pretul. De la motor, pana la piese mari sau mici de caroserie si componente ce intra la partea electrica sau sistemul de directie sunt frumos ordonate ca soferul aflat in impas sa le gaseasca urgent si sa se bucure de ele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *