Ce e un powerbank pentru telefoane si de ce ai nevoie de el?

Cu siguranta stii ce e un powerbank, este o baterie portabila, care te ajuta in situatii in care nu ai cum sa iti incarci telefonul mobil sau tableta. E simplu, folosesti acest power bank pentru a face incarcarea, in acelasi mod in care faci incarcarea de la retea, doar ca folosesti aceasta baterie portabila in loc de incarcator.

Un power bank este de fapt alcatuit dintr-un tip mai special de baterie, incapsulata intr-o carcasa si un circuit care controleaza incarcarea si distribuirea curentului, dar si un port prin care se face conexiunea cu telefonul sau tableta. De regula, aceasta conexiune este un port USB.

Un power bank de telefoane este de multe ori o solutie salvatoare. Sa zicem ca mergi in camping intr-o zona mai izolata, in care nu ai acces imediat la o priza pentru a-ti incarca telefonul sau tableta. Daca ai o baterie portabila, telefonul tau va putea functiona de doua ori mai mult fara sa fie nevoie sa ai acces la o priza.

Cum se foloseste un astfel de dispozitiv? Il pui la incarcat exact ca pe un telefon, cu incarcatorulul telefonului, atunci cand LED-ul indicator iti arata ca este descarcat. In momentul in care incarcarea s-a terminat, LED-ul isi chimba culoarea, de regula din rosu in verde. Sau poate e un LED cu o singura culoare, care se aprinde doar cand power bank-ul e incarcat.

Dupa incarcare, aceasta baterie portabila e disponibila oricand, o duci cu tine oriunde mergi si iti incarci telefonul sau tableta la nevoie. E foarte simplu!

Vazand aceste avantaje, putem spune ca un power bank de telefoane este chiar mai mult decat o baterie portabila, este un adevarat incarcator portabil. Iar el nu functioneaza doar pentru telefoane, ci si pentru orice dispozitiv care se poate incarca folosind un port USB: camere video, tablete, boxe portabile sau chiar si anumite tipuri de laptopuri. Vezi in magazinul online Magline o gama diversificata de astfel de dispozitive. Alege acum un power bank pentru telefonul sau tableta ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *