Insula Paradisului

Probabil multe persoane cand se gandesc la paradis, isi imagineaza o alta dimensiune. Aici pe pamant lucrurile sunt mai simple, deoarece insula paradisului, nu a fost niciodata mai accesibila ca acum.

Republica Dominicana, este o tara insulara din nordul Marii Caraibilor, descoperita, de faimosul Cristofor Columb in anul 1492. De atunci insula, a fost mereu considerata un paradis, ca mai apoi sa fie o destinatie de lux.

Limba oficiala este spaniola, dar localnicii vorbesc foarte bine si engleza.

Desi este o insula, Republica Dominicana, are foarte multe de oferit.
Va recomand sa cautati oferte 2018 Republica Dominicana.

Printre atractiile turistice principale, ale Republicii Dominicane, se numara Muzeul Dominicanului, Muzel de Arta Moderna si Faro del Colon, un far in forma de cruce, ce proiecteaza noaptea pe cer o raza sub forma de cruce.

Pe langa toate astea, Republica Dominicana are si peisaje spectaculoase. Nisipurile fine si marea ca din turcoaz, fac sa iti doresti ca acest sejur turistic, sa nu se mai termine.

Este un loc ideal pentru cei pasionati de mare, deoarece insula are o intindere de plaja pe o raza de 1.300 km.

Va spun asta din proprie experienta, deoarece acest paradis tropical, va va coplesi cu frumusetile sale naturale.

Iar daca credeati ca Republica Dominicana ofera doar atractii naturale, va inselati. Pe insula, aveti acces la magazine de renume, cu brand-uri din Europa si America.

Ca orice gurmand, ma asteptam sa am anumite retineri, deoarece nu stiam la ce sa ma astept. Insa acum gandindu-ma la bucatele delicioasa, m-as intoarce in Republica Dominica, doar sa savurez din nou din bucataria exotica.

Recomand acest loc minunat, tuturor, ce isi propun o vacanta departe de casa, pentru o experienta cu adevarat inedita.

Preturile sunt chiar mai mici decat anumite sejururi din Europa, iar localnicii sunt persoane foarte prietenoase, dornice sa va vina in ajutor pentru orice.

Astept sa citesc si experienta voastra, pe internet, din Republica Dominicana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *