Gal Gadot este noua imagine Huawei

Actrița israeliană Gal Gadot, cunoscută pentru rolurile sale de super-eroină în filme de acțiune, este imaginea noii serii Huawei P20, conform anunțului din cadrul petrecerii ce a urmat lansării globale, care a avut loc la Paris pe 27 martie.

Noua gamă de smartphone-uri P20 a ajuns la mixul perfect dintre tehnologie de ultimă generație și stil sofisticat, iar Huawei a reușit să creeze cel mai bun “asistent” care să ii ajute pe utilizatori să ducă la bun sfârșit toate task-urile dintr-o zi, prin îmbinarea elementelor funcționale cu designul contemporan.

Și nu există o alegere mai inspirată pentru a ilustra acest concept decât Gal Gadot: o femeie modernă, care știe să se desprindă din mulțime și să-și susțină idealurile și valorile. O actriță extraordinară care dă dovadă de profesionalism în fiecare zi. O mamă a doi copii minunați, cu un stil de viață alert, care trebuie să găsească echilibrul perfect dintre muncă și casă. Și, mai presus de toate, o minte creativă care știe unde să caute inspirația. Tot ceea ce are nevoie pentru a duce la bun sfârșit toate provocările profesionale și personale pe care le întâmpină în decursul unei zile, este un “asistent” pe care se poate baza, dotat cu Inteligență Artificială, așa cum sunt noile dispozitive din seria P20.

Fotografiez neîncetat lucrurile care mă inspiră, ca să fiu cât mai aproape de eul meu artistic, doar că, până acum, nu am realizat ce rol important joacă AI în viața mea. De când am început să folosesc Huawei P20 Pro, am început să observ toate detaliile mărunte care fac diferența și pentru care nu trebuie să îmi mai fac griji de acum încolo. De exemplu, selectarea celor mai bune fotografii pentru social media, alegerea unghiului și a luminii potrivite”. a declarat Gal Gadot.

Huawei colaborează deja de câțiva ani încoace cu cei mai buni parteneri, precum Leica în domeniul fotografiei, pentru a livra produse excelente și pentru a îndeplini nevoile consumatorilor. Astfel, odată cu integrarea sistemului triplu-cameră Leica, dotat cu AI, în modelul P20 Pro, în loc de sute de fotografii de o calitate mediocră, utilizatorii vor surprinde fotografii extraordinare, la o calitate excelentă a imaginii.

Seria de smarphone-uri P20 de la Huawei vine în întâmpinarea nevoilor celor care adoptă primii trendurile, ale influencerilor, ale celor care nasc trend-urile din social media și ale reprezentaților culturii pop, în întâmpinarea tuturor care nu doar că reprezintă viitorul, ci îl si crează. Iar Gal Gadot este exemplul perfect care îi reprezintă. Lucrează și călătorește prin toată lumea. Pe parcursul călătoriilor ei, adună cele mai frumoase amintiri, astfel încât să le poată împărtăși cu prietenii dragi și cu familia.

Gal explică rolul pe care îl are tehnologia în viața ei: “Tehnologia este lângă mine în fiecare minut și face parte din rutina mea zilnică. Pe de o parte, o folosesc în călătoriile mele, pentru a surprinde amintiri frumoase și, pe de altă parte, tehnologia îmi oferă acel sentiment de încredere că voi putea să duc la bun sfârșit toate provocările pe care le întâmpin, mai ales acum, când, datorită duratei lungi de viață a bateriei și a funcțiilor pentru încărcare rapidă, am garanția utilizării neîntrerupte a smartphone-ului meu.

Alegerea lui Gal Gadot ca imagine a Huawei nu este deloc surprinzătoare având în vedere că Gal poate fi considerată un exemplu, care îi inspiră pe cei din jurul ei. Este conștientă de inteligența sa și de punctele sale forte, care transmit un mesaj motivațional pentru femeile din toată lumea.

Gal Gadot și Huawei reprezintă și promovează valori similare. În primul rând, îndrăzneala de a crede și de a lupta pentru reușită, apoi ambiția de a ajunge cât mai aproape de perfecțiune, și, mai presus de toate, puterea de a crede și de a urmări visele. O mama ocupată a doi copii, Gal trebuie să își găsească echilibrul între carieră și viața de familie, ceea ce într-o zi normală presupune plecarea de acasă dimineața devreme, participarea la multe întâlniri programate pe parcursul zilei, găsirea timpului necesar pentru cei dragi și, mai apoi, prezența la evenimentele mondene. Astfel, smartphone-ul nu mai este doar un dispozitiv, este un adevărat partener și, totodată, expresia stilului personal care îi ajută pe utilizatori să depășească cu brio toate provocările.

Un design frumos și elegant, completat armonios de culorile potrivite, sunt elementele perfecte care conduc spre o nouă eră a tehnologiei și a frumuseții. P20 și P20 Pro sunt noile vârfuri de gamă ale Huawei care își propun să ofere consumatorilor o experiență premium, dar și inspirație pentru a vedea, simți si crea mai mult.

Spotul TV pentru promovarea noii serii Huawei P20, în care frumoasa actriță joacă, poate fi vizionat aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *