De unde cumparam injectoare Bosch

Ce este un injector?

Un injector este o instalatie care injecteaza carburantul la motoarele cu combustie interna sau în canalul de admisie, intr-o antecamera de ardere (un sistem mult mai răspândit până în anii ’90) sau direct in camera de combustie a motorului.

Cum functioneaza un injector?

Un sistem simplu, acul duzei este apasat de un arc de comprimare, din cele doua din injectorul corpului. Prin presiunea de combustibil, se formeaza o putere care acționeaza asupra comenzii pistonului. Presiunea fiind mai mare decat cea a unui arc, acul este apasat inapoi si carburantul poate fi injectat, reducand astfel presiunea duzei se inchide. Presiunile de deschidere la noza sunt dependente de producator, ele fiind cuprinse între 115 – 300 bar. Presiunea maxima de injecție depinde de motorul sistemului, sarcina si viteza acestuia și poate ajunge pana la 2.000 bar.

De unde cumparam injectoare Bosch?

Pro Diesel Group ofera servicii de testare, diagnosticare pe standuri precum si reparatii pentru pompe de injectie diesel, atat pentru sistemele clasice cat si pentru cele common rail.

Aceasta firma, comercializeaza injectoare Bosch si ofera servicii de reparatii injectoare Bosch.

Ansamblarea injectoarelor este realizata folosind doar instrumente specializate si adptoare Bosch, folosind doar piese de schimb originale conform planurilor de reparatie, dupa care, echipa va face testarea si calibrarea conform planurile originale ale producatorului.

Pro Diesel Group, este alegerea numarul unu cand vine vorba de reparatii de injectoare Bosch, deoarece echipa este instruita in repararea injectoarelor in centre de formare Bosch. Acestia sunt adevarati profesionisti ce lucreaza numai cu instrumente specializate si pe bancuri de testare Bosch.

De asemenea, Pro Diesel Group detine un stoc mare de piese de schimb pentru injectoarele Bosch care accelerreaza simnificativ procesul de reparare.

Recomand site-ul, celor de la Pro Diesel Group tuturor ce au nevoie de reparatii sau sa achizitioneze un injector Bosch de calitate, deoarece sunt adevarati profesionisti in domeniu, avand servicii de cea mai buna calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *