Ceas barbatesc Sector Ex-47 R3251508003

Noua colectie a brandului Sector lanseaza pe piata noul ceas barbatesc Ex-47 R3251508003. Noile ceasuri   apartine stilului sport iar compania Sector este o marca  ce combina cu maiestrie competenta elvetiana cu designul italian.

Noul ceas Ex-47 R3251508003 este produs de catre pilon al industriei de ceasuri, pilon ce este renumit international pentru ceasurile sport pe care le scoate pe piata.

Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama  , produse ce apartin tot stilului sport.

Forma carcasei ceasului Ex-47 R3251508003, este rotunda, cadranul este de culoare neagra, materialul ceasului este din policarbonat, iar display-ul ceasului este unul analog digital. Geamul ceasului este construit din cristal sintetic si mai beneficiaza de iluminare cadran.

Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare neagra, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 53.3 mm, are o grosime de 5 mm, iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi o garantie de doi ani.

Mecanismul ceasului este Quartz, carcasa ceasului este din otel inoxidabil, iar acest ceas este dotat cu 10 ATM. Va informam cu mandrie ca puteti purta ceasul cu rezistenta la presiunea atmosferica de 10 ATM atunci cand vreti sa practicati inot sau snorkeling. Achizitionarea unui ceas quartz – Elvetian este decizia cea mai corecta, de departe, datorita beneficiilor pe care acest mecanism le ofera si datorita tehnologiei consacrate.

Aceasta gama larga de ceasuri barbati  are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un accesoriu sport, un accesoriu ce este mereu potrivit pentru activitatile sportive de aproape toate tipurile.

Bratara ceasului este din materialul policarbonat, cureaua ceasului este neagra, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei atarame de tip fluture, ceasul are cronograf, afisaj data, afisaj ziua saptamanii si afisaj lunile anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *