Produse bune pentru dorintele tale

De cativa ani lucrez la o pizzerie, unde se servesc mai multe feluri de mancare, pe langa specialitatea casei, pizza. Ani la rand, am inghetat de frig pe timpul iernii, din cauza geamurilor vechi, unele si sparte, iar frigul intra inauntru ca la el acasa. Nici spatiul in sine nu arata atat de bine, constructia fiind facuta cu mult ani in urma. Dupa mai multe plangeri impotriva sefului, atat din partea mea, cat si a colegilor mei, in sfarsit s-a hotarat sa renoveze spatiul in care ne desfasuram activitatea, pentru a nu ne mai afecta munca. Din cate am observat noi, a folosit materiale de contructii si finisaje  de la Mathaus.

Si eu am fost uimita de cat de bune au fost produsele si cat de repede au lucrat cu ele. Din cate am inteles, produsele au fost achizitionate la un pret foarte bun, deci seful nostru nu a cheltuit atat de mult pentru a ne oferi si noua, ca angajati, un confort de care aveam mare nevoie pentru a putea sa ne facem treaba in niste conditii bune si potrivite, pentru munca pe care o depunem.

Dupa ce s-a terminat renovarea interioara, a inlocuit si geamurile vechi cu niste geamuri termopan, care se potriveau perfect cu noul spatiu renovat complet.

Dupa mai multe zile de stat acasa, asta pentru a putea lucratorii sa isi termine treaba, am asteptat cu mare nerabdare toti angajatii, sa ne intoarcem la serviciu si sa ne desfasuram munca, acum intr-un loc de munca curat si renovat din toate punctele de vedere.

Acum suntem foarte bucurosi si fericiti de faptul ca seful nostru ne-a luat plangerile noastre in calcul si a tinut cont si de parerile noastre, desi suntem doar niste angajati, de care se poate detasa oricand. Acum vanzarile si productia merg mult mai bine decat inainte si toata lumea este fericita atunci cand are de castigat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *