Acum stiu de unde sa imi iau cele mai bune accesorii

Imi place sa gasesc noi metode de a-mi asorta tinutele pe care le port zi de zi. Desigur ca in mare parte este vorba despre ceea ce voi purta la munca, dar, pentru ca am un job foarte bun, nu este nevoie sa am o tinuta stricta, business sau prea formala. Pot merge imbracat cum vreau eu, cat timp pastrez o limita a decentei.

Asa ca in decursul ultimilor ani aproape ca mi-am dublat garderoba si am inceput sa invat mai bine cum sa fac diverse asocieri pentru anumite articole. De exemplu ce incaltari sa port la o anumita pereche de pantaloni sau ce cravate sa aleg. Prefer cravatele casual, tinuta mea fiind in mare parte business casual. Oricum cele late mi se par prea mari pentru mine, si nici nu ma vat purtand tinute atat de formale. Cel putin nu pana pe la 50 de ani. Imi place ca pot purta o cravata si atunci cand am pantaloni lungi, si cand am pantaloni scurti, asa ca pot spune ca sunt oarecum echipant pentru locul de munca.

Totodata, aleg de multe ori sa port camasa, fie simpla, cu o pereche de blugi, fie cu un tricou, mai ales atunci cand se face mai racoare afara. Iar in loc de curea am ales cateva seturi de bretele subtiri de la magazinul Onore, cel mai bun prieten al unui barbat atunci cand vine vorba despre alegerea accesoriilor potrivite. De aici mi-am ales cateva perechi de bretele, unele in X si o pereche in Y, pentru ca mi s-a parut destul de interesant sa port asa ceva. Nu am fost dezamagit iar de atunci nu as mai inlocui bretelele cu o curea, care uneori se poate dovedi a fi si cam incomoda. Asa ca, acum stiu de unde sa imi aleg si pe viitor accesoriile potrivite petru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *