Tu cum ai grija de fata de ta?

Fata unui barbat poate spune multe despre acesta. Felul in care de barbiereste, felul in care lasa parul sa creasca, modul in care isi aranjeaza barba sau mustata. De la un barbat la altul difera si modul in care acestia se anajeaza. Probabil ca orice barbat a avut o perioada in viata sa cand a avut barba. Poate pentru ca a vrut sa vada cum este: cum se simte, cum este sa ai grija de o barba, care sunt parerile oamenilor despre aceasta schimbare.

Exista diverse metode care le sunt puse la dispozitie domnilor de catre specialisti. A trecut de mult vremea de cand pentru ingrijirea barbii era nevoie doar de un minim de produse. In acele vremuri doar cei care aveau nu par facial potrivit isi puteau crea o barba frumoasa. Dar in ziua de astazi folosind un balsam si o ceara puteam avea look-ul dorit mai repede decat am crede. Putem obtine stralucire, rezistenta si culoare mai intensa. Un singur instrument a ramas neschimbat si la fel de utilizat, mai ales in saloanele de infrumusetare pentru domni. Acela este briciul, nelipsit si din arsenalul unui frizer priceput. Niciun contu nu iese mai bine cu altceva decat cu un brici profesional. Dar utilizarea acestuia nu este atat de simpla pentru un incepator. Asa ca in magazinul TheGroomLab avem la dispozitie mai multe kituri pentru barbierit atat pentru cei fara prea multa experienta cat si pentru profesionisti.

Multe dintre acestea contin aparate de ras clasice, foarte indragite inca de multi barbarti, avand in mare parte acelasi efect ca si un brici. Utilizarea acestuia este foarte simpla si eficienta. Iar in combinatie cu afte shave-ul potrivit, pielea va fi incredibil de catifelata si de frumoasa dupa fiecare barbierit, fara iritatii sau alte efecte nedorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *